Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Thalgo prep. Biodepyl gel

Thalgo prep. Biodepyl gel

Thalgovim preparatom Biodepyl gel bi si naj namazala kožo po depiliranju, ali lahko izvem koliko stane in kje ga dobim.
Če pri vas, mi ga lahko morda pošljete po povzetju.
L.p.

Gel stane 5600 SIT in ga lahko pošljemo po pošti. Sporoči svoj naslov, kamor ga želiš prejeti, na el. pošto: anita.kosanc@savna.com.

Lep pozdrav!

Tudi jaz imam vprašanje v zvezi s tem gelom. Ali je nujno po depiliranju (depilator) noge namazati s tem gelom oz. zakaj je to dobro?

By-bye

Nujno ravno ni, je pa priporočljivo, če se dlake vraščajo in puščajo za sabo temne lise. Gel preprečuje iritacijo, zmanjša in upočasni rast dlak ter deluje protivnetno. Zaradi velike koncentracije izvlečkov olj limone, sivke in kamilice, je uporaba vseh preparatov Biodepyl po depilaciji priporočjiva.

LP Anita

Anita, ali se lahko s tem gelom mažeš povsod – mislim tudi pod pazduhami ali po obrazu.
In, kateri so še ostali preparati Biodepyl?

Ta gel je namenjen predvsem občuljivim delom kot so bikini, podpazduha in obraz. Ostala preparata sta še fluid, ki je primeren za večje površine (primer: cele noge), ki se ga uporablja kot mleko po tuširanju(od depilacije do depilacije) in preprečuje prehitro rast in vraščanje dlak. Ostane še koncentrat, ki pa ga zaradi večje koncentriranosti lahko uporabljate samo štiri dni po depilaciji.

Halo Anita, zanima me še:
– koliko ml ima gel, ki stane 5.600,00 sit in
– koliko ml ima Fluid in koliko stane.

pa pa

Gela je 50 ml, fluida pa 150 ml. Stane 5600 SIT.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close