Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Alergija na sonce in porocno licenje

Alergija na sonce in porocno licenje

Zivjo!

Poskusala sem napisati vprasnje za ti dve temi, pa se noce izpisati na forumu.
Zanima me ali so kapsule proti alergiji na sonce skodljive plodu v primeru nosecnosti?
Za porocno licenje me zanima ali je bolje da sama kupim sminko in lak za nohte? Rada bi imela bordo ustnice in nohte, medtem ko bi bil ostali make up cim bolj neopazen. Sopek imam iz bordo vrtnic in belo obleko. Ker bo frizura precej preprosta, bi zelela imeti povdarjene ustnice.

LP

Ne vem katere kapsule si imela v mislih…če si mislila na Telfast tablete, ti lahko povem, da je njihova uporaba kontraindicirana, razen v posameznih nujnih primerih pod zdravniškim nadzorom, kadar pričakovana korist za mater upravičuje tveganje za otroka. (prepisano z listka)

Glede make up-a….če vidiš kje tako barvo šminke in laka, kot si želiš, potem si kar kupi….čeprav imajo kozmetičarke ogromno materiala in sem prepričana, da bi tudi zate našla ustrezno šminko….po moje ne bi bilo slabo, ko bi stopila do kozmetičarke nekoliko prej in ji povedala svoje želje…ona ti bo že znala povedati ali kupi ali ne!

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close