potenje in mozolji
Probaj z masko proti mozoljem Clearians, meni je full pomagalo, preberi si informacije na http://www.mediteranea.si
Čau!
Tudi jaz imam probleme s prekomernim potenjem. Do pred kratkim sem uporabljala deo Basis, sedaj pa uporabljam Jill Sander SUN v sticku, ki mi ga je priporočila kolegica. Lahko rečem, da me ni razočaral in res “drži” cel dan (uporabim ga le zjutraj). Je sicer malo dražji ampak je res dobra “investicija”.
LP, Alenka
Clearians proti mozoljem lahko naročiš na netu
http://www.mediteranea.si ( terapija aken). Ti povem da je maska fenomenalna, nevem zakaj take stvari ne prodajajo v lekarnah.
Lp
No pa bom še jaz nekaj dodala za g. Primoža, ki se mu, da tako na dolgo in široko opisovati o Fangu, ki ga očitno zelo moti, pa nevem zakaj.
Sama sem zaposlena v Termah hotela Palace, kjer sodelujemo z podjetjem Mediteranea že 10 let. Z enakimi zdravilnimi faktorji zdravimo naše pacjente že 50 let z velikimi uspehi.
Fango Mediteranea ni navadno blato iz otoka krka pakirano v šalčki za 6000 sit temveč je komplet izdelkov pakiran v tubah in spreju in prvi dvokomponentni izdelek proti celulitu, katerega smo v bistvu razvili skupaj z Mediteraneo. Vsebuje izbrane alge, ki jih teško zaslediš drugje
( beri sestavine). Pri nas v Termah stane 4.500 Sit.
Uporabljajo ga v večini Beauty centrov v Sloveniji, ter izvažajo v celotno evropsko unijo, kitajsko, ZDA in bližnji vzhod.
V Sloveniji, sem ga zasledila v tgovinah Muller, Tuš, DM….
zato ne vidim smisla, zakaj bi ga proizvajalec zavajal portošnike preko interneta, saj je produkt dosegljiv povsod in vsi vedo, da je dober in relativno poceni.
Verjetno pa ne pomaga vsem oziroma niso vsi pristaši naravnih produktov in probajo kaj drugega, saj je ponudba in konkurenca velika.
Resnično ne razumem, vaših sporočil, pa saj lahko vaše knjige prodajate tudi na drugačen način, zato ne rabite tako negativno nastopati proti ostalim proizvajalcem kozmetike
Brez zamere
Lep Pozdrav
Dr. Malc Mirjana
Pozdravljena ga. Mirjana!
Upam da vas s svojimi besedami ne bom užalila, ampak nekako si ne morem pomagat, da ne bi napisala sledečih besed.
V vašem postu sem namreč zasledila ogromno slovničnih napak, takih, ki jih jaz v osnovni šoli ne bi naredila, kaj šele če bi bila dr. Saj vem, da tule na forumu ni bistveno kako nekaj napišeš, pa vseeno bi od nekoga, ki se ponaša s tako visokim nazivom pričakovala vsaj malce pazljivosti pri pisanju. Enostavno sem bila zelo negativno presenečena, saj so napake v oči bodeče in nikakor ne take, pri katerih se človek zatipka.
Pa brez zamere.
Pia.
Spoštovana Pia,
Moram priznati, da imate prav, vendar internetni jezik ni podvržen slovničnim pravilom, saj se največkrat uporablja “slenk”, celo doktorji med seboj ne komuniciramo v pravilni slovenščini, temveč v “žargonu”.
Prav tako, v odgovoru nisem podajala nobenega strokovnega mnenja oziroma odgovora, odgovarjala sem le na Primoževe trditve.
Lep Pozdrav
Ponovno pozdravljena!
Saj Vas razumem, pa vseeno mislim, da je treba paziti vsaj na osnove pravilnega pisanja, če razumete kaj hočem povedati s tem.
Upam da kljub temu, da ste napisali “slenk” veste, da bi bil brez narekovajev to sleng (pravilno); pri besedni zvezi lep pozdrav pa resnično ne vidim potrebe po veliki začetnici v besedi pozdrav.
Pa saj zaradi mene lahko pišete kakor hočete, samo v veliki večini primerov se že na prvi pogled vidi kdaj odgovarja na raznih forumih nek dr. ali mag. -ti ljudje večinoma pazijo na pravilno slovnično izražanje – kdaj pa nekdo, ki ni tako izobražen. Ampak očitno ne gre soditi po nazivih.
Sama sem sicer še študentka, pa vseeno opazim take stvari.
Pia
Vsem ki greste na morje bi rada sporočila, da sem se z Fangom namazala kar na plaži, nato pa se nisem povijala z foljo, ampak sem se namazana sončila pol ure, nato sem se pa sprala v morju. Tako sem ponavljala tri dni.
Rezultat je bil neverjeten, koža me je kar vezala tako je bila napeta, celulitne jamice pa so povsem izgimile. Upam, da bo držalo dolgo.
pozdravček
Forum je zaprt za komentiranje.