Najdi forum

senčilo

Imam črne lase, svetlo polt in temno rjave oči. Problem imam pri senčilih ker nikakor ne najdem tapravega odtenka. Rada uporabljam proizvode max factor in bi vas prosila če mi lahko poveste katero senčilo naj si kupim, ki bi bo pristajalo(če mi lahko povesto točno barvo in ime(ali številko) senčila . Hvala!

Kaja!

Težko odgovorim na vprašanje katero senčilo uporabite, kajti kljub opisu vas ne poznam.

Glede na opis vam svetujem, da uporabite senčila, ki so kontrast barvi vaših oči. Senčila izberite tudi na podlagi barve oblačil. Recimo: če nosite roza ali vijolične odtenke oblačil vam svetujem, da uporabite tudi senčila v enakih barvah.

Če želite oči poudariti pa uporabite tople odtenke: rjave, opečnate, zlate, marelične…

Tehniko senčenja oči smo že tolikokrat opisale, da vam svetujem, da pobrsakte po starejših temah.

Načeloma pa vam svetujem, da uporabite IsaDorina senčila za veke. Imajo pestro barvno paleto, so mazljiva…

Če vas zanima vam lahko sporočim termin ličenj, ki jih izvajajo naši vizažisti v različnih parfumerija in drogerijah po Sloveniji. Pišite mi iz katere regije v Sloveniji prihajate.

Lp Nada

Živijo!

Jaz sem si v tem tednu kupila trojno senčilo od Isadore v vijoličnih odtenkih-št.01 sparkling lilac in je dobesedno božansko (dve sodelavki sta že to ponovili za mano). Imam pa rjave oči in lase. Od prej imam senčilo 4/1 v rjavih odtenkih. Sem ful zadovoljna z njimi, ker so fino mleta, se dobro nanšajo in so tudi obstojna (se ne nabirajo). Nosim leče in s temi senčili res ni nobenih problemov.

LP, Alenka

Sem iz ljubljane

Kaja!

V mesecu avgustu imamo malo ličenj po trgovinah.

Dne 27.08.2003 pa bo ličenje z IsaDorinimi izdelki in sicer v drigeriji Aloja od 14h-19h. Drogerija se nahaja v poslopju tržnice Koseze v Šiški. Če vas zanima lahko obiščete drogerijo.

Več ličenj bo v mesecu septembru, ko bo manj vroče.

Lp Nada

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close