Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Bel svinčnik za nohte

Bel svinčnik za nohte

Pozdravljeni.

Zopet se oglašam.

Prvič sem si kupila bel svinčnik za nohte, zdaj pa ne vem natančno, kako se ga uporablja. Poskusila sem z nanosom pod lak, z nanosom na spodnjem delu, pa je učinek slabši od pričakovanega. Drugače imam kar lepe in močne nohte, želela bi le, da bi bila moja francoska manikura čimlepša.

Še nekaj: Izredno sem zadovoljna z Lorealovimi laki – Resistance. vendar mi ni jasno, zakaj so nekateri odtenki obstojnejši od drugih, čeprav uporabljam vse svetleče.

Pozdrav.

Pozdrav!

Načeloma najrajši uporabljam kar lake za oblikovanje francoske manikure.

Obstajajo seti, ki vsebujejo lake za oblikovanje francoske manikire. V setu je ponavadi podlak, lak za bele konice in lak za lakiranje celotne površine nohta. Osebno mislim, da je nanos z laki veliko bolj natančen, videz bolj naraven in nanos obstojnejši. Res pa je, da potrebujete nekaj več časa, da oblikujte francosko manikiro.

Preizkušene imam Lorealove lake in sem z njimi zadovoljna, čeprav lak ponavadi kupujem glede na barvo in se pri tem ne oziram na blagovno znamko.

Tudi sama sem že opazila, da so nekateri laki znotraj iste blagovne znamke teksturno zelo različni. Nekateri laki so teksturno bolj gosti drugi bolj redki, kar je posledica tudi obstojnost laka. Verjetno gre za nekoliko drugačno teksturo lakov v svetlejših barvnih odtenkih kot tistih, ki so v temnejših barvnih odtenkih.

LP Nada

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close