Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style odtenki senčil

odtenki senčil

Pozdravljeni.
Imam temno blond lase in modre oči ter srednjo polt. Zanima me, kakšna barva senčila za oči bi mi pasala. Trenutno jo spreminjam glede na oblačila, vendar bi imela raje strokovno mnenje:)) Pravijo da imam velike oči, zato me tudi nasveti glede tega zanimajo. Meni so sicer moje oči všeč in bi jih rada poudarila. Torej, kakšne naj bodo barve??
Najlepša hvala že vnaprej.

Lep pozdrav!

Nič ni narobe, če spreminjate senčila in jih kombinirate z barvnimi odtenki oblačil.
Če želite poudariti oči, vam svetujem, da zunanje kote veke nekoliko bolj temnite. Izbiro senčil prepuščam vam. Lahko uporabite tudi temno rjave ali pa celo črne odtenke. Proti notranjosti veke uporabite svetlejše odtenke. Svetujem vam uporabo perl senčil. Perl barva oko “osveži” in optično poveča. Glede nato, da imate velike oči, vam svetujem, da oko obrobite s črnim svinčnikom.

Glede na opis, ki ste mi ga posredovala poskusite uporabiti zlate odtenke senčil. Na zunanje kote veke nanesite črno senčilo, proti notranjosti pa nanesite zlata sečila. Pazite nato, da bodo linije senčil zabrisane. Na veki ne sme biti vidnih linij in stogih prehodov med temnimi in svetlimi odtenki. V primeru, da boste oči poudarila, vam svetujem, da na ustnice nanesete le lip gloss.

Lp Nada

verjetn bi ti pasala kaka svetlo modra, glede na to d je poletje, al pa kaka bela, pač nežnejše barve…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close