Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style krema za oči-Vichy

krema za oči-Vichy

Ker se mi okoli oči že pojavljajo prve gubice (stra sem 30 let) sem bila prejšni teden v lekarni, da kupim Vichy-jevo kremo za okoli oči. Baje obstajajo dve, vendar mi ju je farmacevtka odsvetovala, da so premočne in da bom preveč razvadila kožo. Ali to drži. Kaj mi priporočate.
Poznate kakšno dobro krema za okoli oči, ki bi ublažila tudi podočnjake. Z njimi se ubadam že nekaj let, pa mi še ni uspelo najti kreme ali gela za prekritje, razen pudra seveda.

LP Tina

Živijo!
Sama uporabljam obe kremi od Vichyja. Zvečer nanesem Reti C Yeux kremo proti nastajanju gub, zjutraj pa Termal S Yeux, gel proti zabuhlim očem in podočnjakom. Stara pa sem 30 let. Mogoče je Reti C res malo močna krema (retinol,vitaminC), če gub še nimaš, a moram povedati, da jo uporabljam odkar je prišla na tržišče in kar vidno zgladila kožo okrog oči. Mažem se tudi po zgornji veki. Gel proti otečenosti pa zjutraj lepo napne kožo, vtapkati ga moraš narahlo in ne mazati oz.vleči kože. To velja pač za vse kreme okoli oči.
Ne vem zate, ampak jaz ju bom kar obdržala. Mogoče je edini minus to, da sta skupaj kar precej visok strošek, vendar obeh porabiš zelo malo. Meni zdržita približno 3 mesece.
Jaz ju vsekakor priporočam.

LP, flora

Tudi jaz bi prosila za kakšen nasvet za kremo okoli oči. Stara sem 33 let in mi je v lekarni isto povedala. Se mi pa pojavljajo že prve gubice, ki bi jih seveda rada zgladila.

Pozdravljena

Tudi jaz kremo uporabljam redno že več kot leto dni. Krema je krasna in sem z njo zelo zadovoljna. Gubice je kar dobro skrila. Stara pa sem 35 let.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close