Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Čiščenje obraza

Čiščenje obraza

Zanima me, kateri gel (oz. sredstvo) za čiščenje kože na obrazu kaj uporabljate oz.katerega priporočate? Imam bolj mešano oz. mastno kožo, tu in tam kakšen mozolj, a kljub temu bi kakšno bolj blago sredstvo, ne tistih agresivnih, ki so prav proti mozoljem, ampak kak običajen gel za čiščenje, samo ne vem, katero znamko!
Do zdaj sem uporabljala npr. od Schellerja (z morskimi algami), pa Rosalov gel, slišala pa sem, da bi naj nek Garnier Pure bil vredu (ali Sinergie ali kaj že?) – ima kdo izkušnje s tem?

Zelo v redu je gel od Neutrogene,nič ne izsuši kože samo me moti, ker testirajo na živalih, zato sem si sedaj rajši kupila od Vichyja, tega sem pa komaj začela uporabljat tako da ne morem reči ali je v redu ali ni.
LP.

Jaz imam Garnier Pure pa mi je zelo ok. Ampak krema Pure mi pa ni všeč. Gel pa fajn hladi, dejansko očisti vso nečistočo in vse tako, da mi je fajn. Ko ga bom pa porabila, bom pa peizkusila L’Oreal Pure Zone ali pa od Vichyja. Malo menjavam.

Jaz imam pa Lorealov Pure Zone pa sem ful zadovoljna,se mi je koza zelo spucala in zboljsala,namazem se veckrat dnevno.

Zanima me, če ta Loeralova krema tudi matira…ali se čez čas svetiš?

Jaz uporabljam od Green Line mleko za čiščenje in deluje čisto enako dobro kot enkrat ali še več dražje zadeve. Očisti vse in ne izuši moje kože, to je pa tudi vse, kar hočem od sredstva za čiščenje kože.

ja matira

Maja,
jaz bi ti svetovala, da si kupiš kakovostno mleko in tonik (npr. že Vitaskin je zelo fajn, ali pa Karkoli brez konzervansov, tako zahtevaj), ker nečisti, mešani koži voda samo škodi, še posebej tista izpod pipe. Ti se sigurno super počutiš, ko si namiliš obraz in je potem KAO manj masten, a verjemi, koža trpi. Torej, zadaj si za cilj npr. 2 tedna brez vode, najprej mleko, obrišeš z vatko, potem tonik na vatko, ne spiraš, potem krema. Če bi si prav rada splaknila obraz, si pa kamilice skuhaj. Probaj in morda je to to, kar rabiš. Vsi geli po vrsti so AGRESIVNI, verjemi, niso ok, sem probala že vse od A do Ž, a imam tako občutljivo kožo, kot ti, mešano in mozoljčke (ne akne) in sem pogruntala, da mi je voda škodila. Pa veliko uspeha, poročaj, če se boš odločila! pozdrav

Se strinajm z:

Avtor: Pupa ()
Datum: 17-05-03 14:03

Jaz imam pa Lorealov Pure Zone pa sem ful zadovoljna,se mi je koza zelo spucala in zboljsala,namazem se veckrat dnevno.

In dodajam: zelo vidno mi očisti črne pikice ima pa piling gel.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close