STIL
Ma kaki stilist neki …
Jaz se iz enega dneva v drugega prelevim iz poslovne elegance v bolj športno varianto. Kak dan je pač in kake volje sem. Od tega zavisi stil oblačenja za tisti dan. Nikol pa še nisem poskusla ničesar odštekanega – recimo roza las ali podobnega 🙁
Drugač pa prisegam na ozke kavbojke in belo srajco. Že deset let my favourite.
Da čujemo še druge…
Sama pa nisi nič napisala.
jaz prisegam na črno-bele kombinacije. (Črne) hlače na zvon so moja stalnica. Gor pa nekaj oprijetega.Čevlji s peto so obvezni (čeprav imam že brez njih 176cm hehe). no, na poletje črno omejim na majčke, hlače so pa bež ali bele, ampak še vedno na zvon.
Če služba ravno zahteva (sestanki ipd) potem pač oblečem tudi hlačni kostim in čevlje z nizko peto, v čemer se pa ne počutim tako domače. Doma imam pa najraje tista široka indijska krila. Trenerk pa v moji omari ne boš našla :))
Ja imaš prav Nika, nisem nič napisala, ampak samo spraševala. Jaz prisegam na pisano krilo ali oblekico. Poletje je meni pisano na kožo, ker lahko cel ljubi dan preživim v kakšni lahkotni cunjici. Za stil sem spraševala, ker si sama želim kdaj poskusiti kaj bolj odštekanega ali pa vsaj ne tako klasičnega in me zanima kakšne izkušnje imate druge z eksperimetiranjem?!
Forum je zaprt za komentiranje.