Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Sončne pege(prekrivanje le teh in ličenje)

Sončne pege(prekrivanje le teh in ličenje)

Pozdravljeni!

Jah na sončne pege na mojem obrazu sem s časoma že privadila in se sprijaznila, da se jih ne morem znebiti.
Vsepovsod zasledim, kako se ličiti, če imaš to in ono…nikoli pa kako ličenje je priporočeno in najbolj pristoji okroglemu obrazu z sončnimi pegami.
Imam namreč sončne pege po celem obrazu…skozi vso leto; zraven tega pa še okrogel obraz, majhne oči in dolge rjave(malo rdeče barve je ostalo še od barvanja) lase. Ali mi lahko priporočate barve senčil, ker sem že obupana nad tem, da vednomer uporabljam odtenke rjave ali sive barve; kajti bojim se, da bi z drugimi barvami izgledala popačeno. Ne vem kako ličenje mi zares pristoji.
In seveda, kako lahko zmanjšam te pege na obrazu? Ali obstajajo kaki preprati? Vem da jih s pudrom lahko le malo prekrijem, vendar nisem velika pristašica pudranja.

Lp od pegastega dekleta:)

Colose-Švica ima neko zelo dobro obravano kremo faktor 15 – ki se prilagaja tenu obraza in prekrije vse nepravilnosti na koži – jaz sem setm zelo zadovoljna – cena je primerna cca 3.800 sit

kje pa se dobi to kremo? in kako to misliš – da se prilagaja tenu obraza??

To pomeni da jo lahko uporabljajo temni in svetli ljudje ker se prilagaj tenu in ne pusca lis na obrazu. Ce te zanima pisi na moj mail – prodaja jo neka moja znanka ki je zastopnik za to firmo v Sloveniji. Gres k njej kjer ti naredi predstavotev izdelkov , zastonj nega obraza – piling, maska… in potem sprobas in tudi lahko kupis. Uporabljajo jo tudi tisti ki izgubljajo pigment – vitiligo-

Pegica, tebi v tolažbo,
letos so pege totalno “in”, Lancome je dal na trg en svinčnik, s katerimi si pegice (prepričljive, preizkušeno) lahko sam narišeš.
Sicer bi pa lahko za make-up uporabljala tudi kake zlatkaste odtenke (če si vsaj minimalno zagorela), če si pa bolj bleda, pa svetleče biserne, roza.
LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close