bikini
Zivjo!
vem da je bilo na to temo ze kar nekaj napisanega,vendar jaz se nisem resila problema!Na bikini predelu so se mi je zaradi depilacije-s hladnim voskom pricele dlake vrascati in tudi nastajajo rjavi madezi ki nikakor ne izginejo oz se ne pozdravijo,trenutno mazem z bepantenom vendar se ni nic efekta.mi lahko prosim kaj svetujete,kako naj se resim tega ker vizualno res grdo zgleda!
lp
Pri nekaterih se dlake vraščajo, ko se depilirajo, pri nekaterih pa, ko se brijejo. Poskusi z britjem ali pa mogoče z depilacijsko kremo, ki odstranita dlako nad površino kože.
Lahko si priskrbiš določene gele, ki negujejo kožo po depilaciji in preprečujejo vraščanje (Thalgo Biodepyl gel), ki se ga dobi samo v določenih kozmetičnih salonih.
Madeži sami po sebi sicer izginejo, vendar v primeru, da se okrog njih nič ne dogaja. Zdrava koža se v 28ih dnevih obnovi, če pa so vidne kakršnekoli spremembe, pa traja dalj časa. Ne znam ti povedati ali traja 2 meseca ali eno leto. Poizkusi negovalne gele proti vraščanju dlak po depilaciji. Če se dlake ne vraščajo več, tudi ne pride do temnih madežev.
Forum je zaprt za komentiranje.