Ličenje za mlade
pozdravljeni!
zanimam me, koliko, in kakšen make up svetujete najstnicam, dekletom?!?!
pri keterih letih naj bi punce začele uporabljati meke up? kako naj bi se s tem strinjali starši?
stara sem namreč 13,5 let in sem začela nanašati osnove…
maskara, korektor, lipglooss….
moja mama pa s tem ni najbolj zadovolna!
Lep pozdrav!
Ko sem prebrala tvoje vprašanje, sem se spomnila svojih 13 let. Takrat se še nisem ličila, vendar so me zelo privlačili mamini kozmetični proizvodi.
Danes je sicer nekoliko drugače, dekleta prej fizično dozorijo v ženske. Velika večina deklet uporablja make-up že v zgodnjih letih.
Še vedno sem zagovornica, da je za vsako stvar potreben svoj čas, pa tudi za make-up.
Ne razumi me napačno, nič ni narobe, če se ličiš. Ampak bolje se boš počutila, če se boš naličila le za posebne priložnosti ( ko greš s prijatelji ven ). S spremenjenim videzom se boš počutila bolj zanimivo in s tem tudi bolj samozavestno.
Poskusi!
Če boš v zadregi kako se naličit, ko greš s prijatelji ven, mi piši.
Lep pozdrav!
Nada
Oprosti, verjetno ti moj odgovor ne bo všeč, ampak meni namazne 13letnice izgledajo smešno. Res! Lepe so urejene, negovane 13letne punce, namazane pa zgledajo obupno! Jaz ti svetujem dobro higieno in vazelino z ustnice, drugega pa vsaj še 2,5 let ne potrebuješ. Če se boš že sedaj mazala, boš pri 16 izgledala iztrošeno. naj se ti ne mudi, najlepša si nenamazana, to je gotovo jasno tudi tebi, le da se ti nekam mudi. Ne hiti, vse te bo počakalo!
Forum je zaprt za komentiranje.