Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style zasluzki "manekenk" v Slo

zasluzki "manekenk" v Slo

Imam eno sosolko, ki se neprestano hvali, da ful zasluzi kot manekenka na revijah (nikoli pa ne pove konkretnih stevilk; dela pa samo v Slo) In me malo zanima, a slucajno katera ve, koliko zasluzi “povprecna manekenka” v Slo za revijo oz. za npr. snemanje za revijo Ona, v kateri npr. predstavi en par oblek. Me prav zanima! No, ce mi bo znala katera povedat, se ze v naprej zahvaljujem!

Pred kratkim je ena razlagala po Tv, da dobi 20.000 sit na revijo.

lp

Hvala fafa, se mi zdi, da ta moja sosolka malo prevec napihuje vse skupi.

Čist odvisen od tega kdo pripravlja revijo in v kateri agenciji si!
So pa zaslužki zelo minimalni-tako za sproti,obogatet se pa v Sloveniji od tega ne da, to ti povem iz lastnih izkušenj!

A ni una po TV-ju govorila, da dobijo za snemanje plačano tam okol 2.000 EUR??

Za reklamo dobijo okoli 200.000,00. za sliko na jumbo plakatu pa od 100.000 do 150.000,00.

No sej to za reklame in jumbo plakate je ocitno uredu placilo, drugo pa je kolko jih pride na jumbo plakate in v reklame….

ne zganjat fovsije 🙂
naj se hvali,pa se dej se ti.

LP

Mogoče, da se njej to zdi velik, ko je srednješolka. V primerjavi s tujino, je pa zelo zelo malo. Enkrat sem pozirala, pa lahk priznam, da nisem obogatela. S tem se sicer ne ukvarjam, je pa zanimivo poskusit tud kaj takega in da mal sproti zaslužiš kak tolar.

Povprečna slovenska manekenka, če ni uveljavljena, dobi zelo malo….
Varjante v reviji Ona so brez plačila, ker promovirajo tudi njo, enako velja za razne naslovnice slovenskih revij..tako, da povej tej tvoji frendici naj ne naklada…

Marko
Interantinal Model Managment

No, sej se mi je zdelo, samo ji ne bom kvarla veselja…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close