prosim za malo nasvetov
Pozdravljeni!
Imam nekaj vprasanj, na katera upam da mi boste odgovorili:
1) kako nanesem zeleni korektor na rdeckasto kozo (ali ga moram zelo razmazati, ali se potem vidi zelena barva)?
2) kateri transparentni puder priporocate (znamka), ali ta transparentni puder lahko nanasam ko se mi zacne npr po daljsem casu koza na T-coni svetiti?
3) ali poznate kako dobro kremo, ki bi jo uporabljala le za masten T-predel, za lica pa bi imela drugo kremo, saj z lici nimam vecjih tezav?
Lep pozdrav!
1. zelen korektor za prekrivanje rdečice vedno nanašate pod tekočo podlago ( tekoč puder ) in ga razmažete. Po navadi nanšam korektor kar s prsti, se najlepše razmaže in zakrije, pa še nanos je bolj enakomeren
2. sama uporabjam IsaDorin puder v prahu-translucent 01. Predvsem mi je všeč svilnata tekstura. Ko nanašate puder v prahu vam svetujem, da teksturo najprej nanesete s čopičem, čopič zabrišete na roki ali pa ga “spihate” in šele tako zabrisan čopič nanesete na obraz.
3. glede kreme pa vam svetujem, da na t-zono naneste le vlažilno, nemastno emulzijo, ki koži daje vlago, vendar ne masti. Osebno sem bila zadovoljna s Vichyem S-mat emulzijo in z IsaDorino emulzijo mat-fluid. Če želite vam lahko pošljem vzorec IsaDorine emulzije. Pošljite mi svoj naslov na mail: orbico.marketing@orbico.si.
Lp Nada
Forum je zaprt za komentiranje.