Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Puder – Lancome ali Isadodora

Puder – Lancome ali Isadodora

Nameravam kupit nov puder – zaloge pošle. Kaj je boljše – Lancomov teint idole ali Isadorin Sheer to cover? Kake so vaše izkušnje in katere barve imate?
Hvala za vse odgovore.

Jaz sem imela Teint Idole – nič posebnega!!

Kako to misliš? Da je škoda tolko dnarja zapravit zanj in so ostali iz nižjega cenovnega razreda tudi vredu? Kateri odtenek si imela? A dobro prekriva?
Hvala za odgovor.

Kupila sem isa doro. Super puder ampak ga ne uporabljam ker sem kiksnila pri odtenku (saj veš kako je v drogeriji pri tistih lučeh, doma pa sem bila kot bi bila en mesec na morju). Svetlejšega odtenka nisem dobila.

Kateri odtenek pa si kupila?

Jaz imam od Isa Dore puder in sem zelo zadovoljna. Barva pa je Soft Cashmire.

lp

Lancome je super! Ta teint idole. Jest mam 015 odtenek, ker ne maram temnih tonov.

Ma jaz sem zdaj totalno zmedena. Malo sem gledala po spletnih straneh od Isadore in od Lancoma, pojma nimam, kaj naj nabavim. A ima še ktera kake izkušnje? Pa barve prosim. Pozdravček vsem.

Jaz osebno imam z Lancomom dobre izkušnje. Imela sem Teint Idole, zdaj imam Photogenic Ultra Naturel. Za barve pa nima smisla, da sprašuješ, ker verjetno nimava istega tena..to moraš sama testirat.

Lp.

Za kakšno kožo pa je ta Photogenic Ultra Naturel?
Hvala.

Kateri puder od Lancoma pa najbolje oz. dobro prekriva?
Kako pa prekriva Isadorin Share to cover?

Od Isa Dore (vsaj pri meni) zelo dobro prekriva. Mi je pa predvsem všeč zato, ker ga lahko naneseš v več plasteh in nisi videti kot lutka ampak čisto OK.

lp

Photogenic obstaja za več tipov kože, Ultra Naturel je za normalno do mešano. Drugače ima pa lepo paleto barv. Ni pa mišljen kot zelo prekriven puder, ampak bolj za lep ten. Bolj prekriven je Teint Idole, ki je tudi zelo vredu.

Lp.

Vsekakor najbolje prekriva Teint Idole.

Tia , kaka barva je soft cashmire?? A rjava? Jaz sem dobila soft nougat (53) in mi je malo presvetel, naslednji odtenek (54) pa vleče na roza.

Martika, najlepša hvala. Super je! Res!

Jst mam pa puder od Lancoma-Adaptive, odtenek 02. Morm rečt, da je puder the best, ful se lepo razmaže, lepo diši, pa še ful naravno zgleda. Pa tut ful je obstojen. Tko da, to bi ti jst priporočala. lp

Suzi, ta je pa zdaj ven prišel, ne? Baje da delajo tud na pudru Eau de Teint, ki nja bi bil za mešano kožo. Za kakšno kožo je pa Adaptive?

Lp.

Martika, puder Adaptive je za mešano kožo. Men ful odgovarja, ker se zelo lepo razmaže in zgleda zlo naravno. lp

Suzi!
A pa prekrije tudi?

A je Adaptive brez olja?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close