Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Maturantski ples-obleka

Maturantski ples-obleka

Lep pozdrav!
Zanima me kaj mi priporočate, da naj oblečem za maturantski ples…moram povedat..da ga nimam jaz…ampak moj fant…jaz grem samo zraven…tako da kaksnih hudo glamuroznih oblek ne bi imela…kaj elegantnega, modnega mogoče odštekanega…???
Imate kaksne ideje?? In v katere trgovine naj se odpravim!!!
Hvala za pomoč!!

Vedno je nekaj ultra modernega… ko smo imeli mi, je bila tudi nekakšna moda in je petdeset žensk skakalo v podobnih oblekah (isti kroji in materiali, sam barve in postave drugačne). Kako to preskočit? Z večno malo črno obleko – garantirano ne moreš mimo zadet, lahko je klasična, če jo boš pa poživela s kako pisano rutico ali drugim dodatkom ali recimo vzorčastimi nogavicami, je pa lahko tudi odštekano. In jo lahko nosiš tudi za druge priložnosti. Pa še z make upom ne boš imela problema – k črni pašejo vse barve.
Fajn se imej

Se strinjam Z Niko. Mala črna obleka, po možnosti z naramnicami in dolžina nekje do kolen, nikakor ne kakšen mini, to je klasika. S tem ne moreš zgrešit. Jaz ti jo priporočam glede dodatkov se pa sama odloči, ideja z vzorčastimi nogavicami mi je všeč al pa kakšen zanimiv kos nakita. Čao

Mah jaz ti črne obleke res ne priporočam. Je tako monotona in v njej nisi nič posebnega. Neopazna. Tudi jaz ne maram načičkanih ogromnih oblek in sem se zato odločila za enobarvno, kričeče roza oblekico, ki je imela vzorec na robu in pri strani (na eni strani). Bila pa je čisto enostavna: ravna na prsih, brez naramnic in ravno odrezana pod koleni, malce elastična in zadaj na zadrgo. Zdela se mi je super. Letos je pa drugače moderno črno-belo, pa vojaški stil. Ampak jaz nisem preveč gledala na modo. Tisto, v čemer se dobro počutiš in kar ti paše.

Ja sej zato so ji pa priporočal zraven kakšen odštekan modni dodatek, sigurno bo pa bolj opazna, elegantna in skrivnostna v črni oblekici kot pa v kričeče roza????!!!! pa še z vzorcem!!!??? Ti boš v kričeče roza opazna samo zato ker bodo vsi okoli tebe imeli glavbol pa še oči jih bodo bolele. Ne, ne jst sem tud za črno! moje mnenje, pa brez zamere!

Ja črna oblekica je kar v redu ideja…samo ne maram tankih naramnic…fuj..pa nevem zakaj…drugače imam črno, rdečo in belo barvo najraje…Pa imate kaksne ideje katere trgovine naj obiščem..??..
..hm..pa tud vojaški stil mi je kr blizu…olivna barva…joj..vidm da bo tole kr tezko..potem pa še čevlji,..v petkah sem bila enkrat v življenju..ampak bi res rada kaksne dobre izbrala…
Hvala vam za pomoč!!

Pa črna res ni za maturo (za kakšen koncert – opero). Ne rečem črno bela. Črna pa ne. Tudi dodatki ne pomagajo. In moja obleka je imela neopazen vzorec pa tudi nikogar ni bolela glava, sošolci pa so jo izglasovali za najlepšo. Tako da ti si pač za monotono, jaz pa za bolj živahno (okusno). Pa brez zamere!
Jaz ti svetujem, da se pač malo odpraviš po Ljubljani, mogoče pa tudi v Italijo (Trst, Gorica, Udine), ker je bilo pri nas tako,da so vse kupovale v Emporiumu in je bilo veliko enakih oblek (če ti ni vseeno).
Drugače pa lahko malo prelistaš revije in če ti je kakšna obleka (model) všeč, izreži stran in si zamisli, v kakšni barvi bi ti bila všeč in pokaži šivilji, ki ti bo svetovala, kakšno blago kupi.

Ja ja ja

ce si kje iz okolice ljubljane ali vrthnike ti priporocam trgovino mini maxi.
dobis zelo svecano obleko za 10.000 – 15.000 sit.

jaz sem jo nasla, ker je imela oglas v reviji Anja.
naslov: butiq mini maxi
podhod plava laguna bezigrad

vrhnika , stara cesta?

pa lepa bod!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close