AM WAY
Poskusi kakšen izdelek od Atristry, pa boš lahko sama videla. Jaz jo uporabljam že več kot eno leto in sem zelo zadovoljna. Prej sem uporabljala celo vrsto znanih in vrhunskih kolekcij, se zelo spoznam na ličenje in ličila, zdaj pa sem res našla tisto, kar mi paše.
Priporočam predvsem pudre in senčila za oči.
Jaz jo uporabljam, sedaj že približno leto dni. In ZAGOTAVLJAM ti, da je fantastična!!! Kupi. Če nimaš od koga se mi lahko javiš. Če pa želiš se nam lahko tudi kdaj pridružiš na kakšnem lepotnem salonu. Sem iz okolice Maribora.
LP, Iris. Fridy je pisal/pisala:
>
> ica, ali si morda poizkusila tudi Artistry vlažilno kremo za
> normalno do mastno kožo, z zaščitnim faktorjem? Zelo me
> namreč mika, da bi jo kupila, ampak bi vseeno prej rada
> slišala kakšno mnenje.
> Lp
Ja, to kremo uporabljam, ker imam bolj mastno kot pa suho kožo, sem pa ugotovila, da je bolje manj uporabljanja kot priporočajo. Enkrat na dan, ko si zvečer odstranim make up, mi je zadosti, da si očistim kožo. Zjutraj pred ličenjem si dam samo kremo na obraz. Po mojem je to zadosti, ker je lahko preveč nege agresivno.
Zaščitni faktor 15 pa je v vseh vrhnjih izdelkih Artistryja: v pudrih, šminkah za ustnice, kremah za obraz in v kremah za telo. Tako da o ceni raje ne bi, ker se mi zdi primerna za to kakovost.
Forum je zaprt za komentiranje.