Najdi forum

majhne oči

Saj res, da nisem več mlada, a vseeno mi je pomemben izgled, zato bi imela tudi jaz nekaj vprašanj za vizašistko. Imam rjavo zelene majhne oči, velik nos, majhna usta in bi rada izvedela za kakšno optično finto, da bi nos malo pomanjšala oči pa povečala. Za nameček imam še grde podočnjake, čerpav uporabljam kremo proti njim, a nič ne pomaga. Vsakega nasveta bom zelo vesela, zato prosim zanj. Imam pa rdeče lase.

Hvala za nasvete. Marija

Lep pozdrav!

Kar se tiče “velikega”nosu, lahko optično le-tega zmanjšave tako, da ga temnive s korektorjem. Korektor naj bo dva odtenka temnejši kot je barva vaše polti. Korektor nanesite na konico nosu, in na predel nosnic. Torej vedno temnimo tisto, kar je najbolj izstopa. Da ne bo prevelik barvni kontrast, po nanosu korektorja le-tega fiksirajte s pudrom v prahu ali v kamnu. Tako boste zabrisala linije in možno barvo odstopanje.

Glede podočnjakov pa: če želite le-te prekriti, vam svetujem, da uporabite svetlejši odtenek korektorja ( dva odtenka svetlejši od vaše polti ). Pazite nato, da korektor nanesete le po robu podočnajkov in ne čez cele podočnajke.Uporabite kremozen in vodoodporen korektor. Čez korektor nanesite tekoč puder. Svetujem vam, da tekoči puder nanesete z gobico ( z gobico potapkate po predelu podočnjakov, lahko tudi po nosu ). Če imate že gubice vam okrog oči in podočnjakov odsvetujem fiksacijo s pudrom v prahu, kajti puder v prahu vam lahko gubice po določenem času še bolj poudari.

Glede nato, da imate majhne oči vam svetujem uporabo svetlejše in perlaste odtenke senčil. Svetla barva oko optično poveča. Glede na barvo las in barvo oči bi vam svetovala, da uporabite tople odtenke, rahlo rjave s kombinacijo mareličnih odtenkov. Zunanje kote veke rahlo temnite, proti notranjosti pa nanesite svetle odtenke sečil. Svetle odtenke senčil nanesite tudi do obrvi.

Oko namesto s klasičnim črnim svinčnikom obrobite z belim svinčnikom. Tudi bel svinčnik je tisti, ki oko optično poveča.

Poizkusite uporabiti senčilo blagovne znamke IsaDora-dvojno senčilo št. 25.

Približno take odtenke sem imela v mislih.

Lp Nada

Spoštovana ga. Nada!

Zahvaljujem se vam za vaš odgovor, bom poizkusila ličenje po vašem nasvetu.

Lepo vas pozdravljam
Marija

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close