Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Kje – Najeti oz. izposoditi si vozilo za poročni dan

Kje – Najeti oz. izposoditi si vozilo za poročni dan

Pozdravček!

Razmišljava o najemu vozila za nepozabe dan! Prosim za pomoč, morda kakšne kontakt oz. priporočilo. Ne ŽELIM LIMUZINE, v mislih imam kakšno terensko vozilo!

Morda cena izposoje oz. najem vozila!

hvala za pomoč,
*v*

Po moje se ti splača klicati v prodajalno tvojega želenega vozila, saj ponavadi rentajo testna vozila. Midva sva tako dobila najinega. Za ceno pa ne vem, ker nama je to uredila priča.
Druga možnost je pa malo pogledati na internet med rent-a-car.

Ojla,

ja odvisno kateri avto bi rada. sem našla eno spletno stran (Q7 lahko rentaš pri avtodom.eu). Tam imaš tudi vse informacije glede cene in ostalega.

Lp, T

Q7? Kakšne dolgočasne ideje…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Pozdravljeni,

pišite mi na mail,vam bom dala kontakt gospoda pri katerem sva midva vzela avto.

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

a kdo ve kje bi se dalo najet hammerja za poroko?kdo ve če v slo obstaja hammer limuzina?

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=2099797
Tega dobiš v najem…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Nazadnje sem bil na ohceti kjer so imeli tegale: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2901094&show=1

Ali bi morda kak Jaguar clasic XJ6 bil zanimiv?

Ponudba luksuznih vozil za poroke se najde pri Avant car d.o.o. ( http://www.avantcar.si ).
Sama sem vse prečesala in na koncu našla super rešitev. Za mladoporočenca bmw7 in za starše mercedes c.
Toplo priporočam.
Lp,
S.

Jao, same plehpi*ke … Samo da se vsaj enkrat v življenju peljete v dobrem avtu, a ne?

če imaš možnost zakaj pa ne, če se lahko peljem z mercedezem zakaj bi se z npr. cliotom ?

Pri podjetju AvantCar imač več ponudbe kot pri vseh ostalih slovesnkih rent a car ponudnikih (avis, sixt, hertz, europcar,..) skupaj. Imajo Mercedes C, Mercedes E, BMW 3. BMW 5, BMW 7, BMW X5 in BMW X6.

Ne vem za tale avant rent a car, ampak vem da imajo tudi pri Sixt rent a car-ju kar dosti luksuznih avtomobilov (predvsem znamke Mercedes -tudi S klaso, različne Tuarege itd.)… lahko trdim, da so na pram konkurenci zelo ugodni, ustrežljivi in fleksibilni (preverjeno – sicer ne za poroko ampak v druge namene – renta luksuznega avtomobila v poslovalnici v Celju).

Pozdravljeni,
mi2 sva avto najela pri idealRENT-u…Bel Q7…
Zelo zadovolna,priporočava naprej…
http://www.idealrent.si
Pozzzz,
Mi2

Sem ideje, da se ni potrebno neki preseravat in delat to kar nisi….midva bova šla na najino poroko z našim vozilom….pa sama delam v firmi kjer bi si lahko sposodila tak avto kot bi tela…lahko pa povem da so cene najema zasoljene…od 130,00 eur na dan gor….(odvisno od modela).
Srečno!!

130€ /dan pa naprej. izposoje so ponavadi okrog 200€ pa naprej. tko da 130 je še pocen sam odvisno za ker avto. vem da si hummerja nikoli v življenju nebom mogla privoščiti si ga bom pa sposodila pa če me izposoja stane 500€ me sploh ne zanima. ne tem pa res nebom šparala na poroki. nevem moje mnenje pač

pametno arkyca…….. tako se govori….
poroka je sam enkrat…če boš imela srečo tudi večkrat v življenju….. tako da kr ne šparat..pa kak kredit vzami, al pa tvoji starši….če pa si dovolj premožna pa kr…do daske!!!
pa srečno!!

Prioritete ljudi so različne, nekomu več pomeni ta stvar, drugemu druga. Vsak par si poročni dan organizira, kakor ustreza njima in tistim okoli njiju, katerih mnenje jima kaj pomeni.

Še dobro, da smo si različni, sicer bi bil pa dolgčas. 😉

lp,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Ja to je pa res….se strinjam…

Pozdrav,
strinjam se z arkyco…
Gre za en sam dan v življenju, obleki staneta xxx €, torta xxx€ ,…vse stane…
tako da sva si potem tudi avto privoščila kt se zagre …
Si ne predstavljam poroke v našem Kangooju,… :S 🙂
Sva pa zelo zadovolna s storitvijo rentacarja ki ga omenja midva…
Pozdrav vsem…
BanANA

ravno kredita nebi vzela ker se mi zdi nesmiselno odplačevati kredite nevem kok let zato d si lahko nekaj privoščim. raje povabim 10 ljudi manj na poroko kot pa da se furam v domačem avtu.saj če bi mela kako hudo strujco bi ga že ponucala tko pa če bi mel moj najinega, kaj naj jaz s fotrovo kripo se furam ali kaj? še sam se ga hoče znebiti potem naj se pa še furam u njemu. ne ne mojmu hamrčku se pa nebom odpovedala :)) pa če je to zadnje kar storiti jaz :)) mal po indijansko :))

Zame osebno pa je to največja neumnost…mi2 bova imela kar lepo domači avto za prevoz na poročni dan. Ne razumem zakaj bi plačevala še za to…od tega nobeden od svatov nič nima, nama se pa tudi ni treba sprenevedati…itak vsi vejo, da nimava hamerja oz. kakšnega drugega pregrešno dragega avtomobila.
Sploh pa je poroka proslava najine ljubezni ne pa avto sejem 😀

jaz sem bila na začetku tudi istega mnenja kot ti da bi se furala z domačim avtom, vendar me je prepričal da si na poroki želi nekaj posebnega in nazaj ne. gre zato ker imava res željo da se enkrat v življenju peljeva v poštenem avtomobilu in nevem zakaj si ga nebi privoščila na poroki? če si ga pa na poroki nebova si ga nebova nikoli v življenju. če vem da si nekaj nikoli več v življenju nebom mogla privoščiti nevem zakaj bi si še to “odžrla”. nevem meni je to čisto smiselno. če že imaš na poroki svoje najljubše rože, pa kolege, pa družino pa sanjsko obleko zakaj nebi smel imeti še avtomobila?

Midva s punco sva pred tednom dni rezervirala 2 vozili BMW 7, pri podjetju Avant Car d.o.o. – www.avantcar.si . Drugače pa imajo v svojem voznem parku več tipov vozil BMW (BMW 3, BMW5, BMW 7, BMW X3 in BMW X5) in Mercedes (Mercedes C, Mercedes E in Mercedes S).
Obe vozili BMW 7, ki ju imajo, sta črni barvi, čeprav sva najprej želela zame črnega in tanjo belega, samo žal bele sedmice nimajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close