Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka oliver antauer

oliver antauer

Zanima me če kdo pozna Oliverja Antauerja, ali pa je že kje kaj slišal o njemu? Hvala

pozdravljena!
mislim,da se je o njem pisalo v zadnji številki poročne revije(kako se ji že reče-moja poroka ali nekaj takega…).Št. telefona naj bi bila tudi objavljena…
LP!

Lep pozdrav!
Midva sva ga šla lansko leto poslušat, ko sva se zanimala za ansambel. Nama ni bil všeč, ker on poje, en pa igra na klaviaturah, ni nobene muske v živo, to je naju motilo. Je pa naredil kar žurko na tisti poroki, ki sva jo šla gledat. To je samo moje mnenje.

Meni je Oliver Antauer vedno všeč. Slišala sem ga res že večkrat in prav vedno je naredil tak pravi žur. Ima tudi občutek za hrano…glasnost…govore… Bravo!!!

Tip je super. Včasih je pel tudi prei ansamblu Pepel in kri. Na najini poroki ga žal ni bilo, sva ga pa videla na 2 porokah prijateljev. Oliver naredi definitivno dobro zabavo.

Moja izkušnja…pošljem povpraševanje, ker organiziram dogodek, kjer potrebujem glasbenika…me tip pokliče in se več kot pol ure “prodaja” in mi razlaga kako je on dober in kaj vse lahko ponudi…OK se mi je zdel vredu zato se odločim za njega…dogovoriva se za termin in ceno…dogovorila sva se več kot en mesec pred dejanskim dogodkom…potem pa me nekaj dni pred nastopom pokliče in se opravičuje…da mora še nekje igrati…in da ne bo šlo skozi in me zavrne…V glavnem….Tip je totalno neprofesionalen in za en evro več bo šel drugam igrat čeprav se je z vami že čisto vse 100 % dogovoril….Pri meni definitivno NIKOLI VEČ!!!! Na tak način bo hitro pogorel, če ni že zdaj!!!!! V Sloveniji je ogromno število boljših glasbenikov!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close