Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Maldivi

Maldivi

Lepo vas prosim, če mi lahko kaj svetujete ali zapišete vtise glede Maldivov.

Midva se nameravava junija ali julija odpraviti na poročno potovanje tja. Ali naj greva samo tja ali še s čim kombinirava?
Svetujete iti z agencijo ali sami? In če z agencijo, s katero?

Lepo prosiva za pomoč, vesela bi bila vsakega predloga.

Hvala!

Zivjo!

Midva z mozem sva bila na porocnem potovanju na otoku Royal Island, potovala sva s Kopasom – kombinacija Dubaj (ki bi ga danes izpustila in bi raje podaljsa cas na Maldivih). Bilo je nepozabno, priporočam all-inclusive paket (je res malce drazje, samo veliko prisparas in se ne obremenjujes s financami).

Pomemben podatek. V casu, ko nameravata potovati, je dezevno obdobje (“najslabsi” termin). Priporocam vama zacetek junija, da ujameta se lepo vreme. Midva sva odpotovala 28.5.06 za 14 dni, od tega sva imela na sreco samo en dan dezeven. Se je pa poznalo, da se pripravlja rain season in je bil otok manj obljuden, kar je fantasticno in sanjsko.

Ce te zanima se kaj, vprasaj.

Pa lepo potovanje zelim!

LP Duckling

Duckling, najlepša hvala za odgovor.

Problem je v tem, da se poročiva šele 23.6.
A potem dežuje vsak dan in vse dni?

Sedaj pa res ne veva, kaj naj storiva. Rada bi imela nepozabne medene tedne.

Hvala!

Lahko gresta še vedno kasneje na medene tedne. Midva se poročiva en teden za vama, ampak na poročno potovanje bova pa šla po vsej verjetno šele konec septembra ali celo kasnej.

Minika,
midva sva tudi full navijala za Maldive (sicer konec avgusta – zacetek septembra), vendar je takrat dezevno obdobje.
Na koncu sva se odlocila za Zanzibar.
2 tedna ALL – ista cena kot na Maldivih.
Danes sva vplacala akontacijo.

Lp

Ja, saj bi šla najraje takrat, pa me skrbi, ker septembra začnem opravljati pripravništvo na šoli, pa ne vem, če lahko dobim dopust. Kaj menite?

Junija in julija lahko izberes ogromno drugih destinacij, kjer ni dezevnega obdobja.
Si razmisljala v tej smeri?

Nisem še, ampak bom očitno morala. Predvsem pa si želim kotiček, podoben Maldivom. Kakšen predlog mogoče?

Koliko imata namen zapravit?

Hm … … … če si v šolstvu bo pa bolj težka … … Žal … :((((( Ali pa počakaj na jesenske počitnice v šoli …

Nekje do 600t za oba.

Pravijo, da ima Kenija precudovite plaze, podobne Maldivom in je cenovno kar ugodno.
Sicer je Zanzibar tudi zanimiva destinacija, vendar je en teden absolutno premalo.
Tudi Phi Phi island (Tajska) ni slaba ideja.

Pisi mi na email, ti bom poslala nekaj katalogov.

Sem ti pisala, najlepša hvala!

Minika, tudi jaz ti želim nepozabne medene tedne, samo 600t za oba se mi zdi pa full malo.
Ne vem no, midva sva dala z vsemi stroški okrog 600t za enega in sva bila na Mauritiusu, Maldivi pa so še veliko dražji.

Pozdravljena,

mi2 z možem sva bila 14 dni na poročnem potovanju na Maldivih – SUN ISLAND. Bila sva pa konec avgusta-začetek septembra,….rečem lahko samo bajno, bajno,…šla sva s tujo agencijo kjer je razlika ta, da za isti denar kot če greš z našo agencijo tam bivaš 14 dni preko naše pa 5 dni,…so pa Maldivi dragi predvsem SUN in ROYAL island,…naju je prišlo vse skupaj okoli¸1 mio,…kar pa se dežja tiče,…ne vem,….ko sva bila mi2 tam naj bi bila pri njih zima,….ampak sva imela cel čas lepo vreme,…če je že deževalo,…se je za 2 minuti ulilo kot noro,….ampak že naslednjo minuto je bilo spet vse suho,…v glavnem,…mi2 sva se imela noro nepozabno,….če te zanima kaj konkretnega pa se mi oglasi.

lp,…

Zdravo.
Jaz sem sedaj nov tukaj in sicer me samo zanima če ima kdo najnovejše izkušnje z maldivi(poročno potovanje ali kar tako). in sicer kdaj se splača iti, na katere otoke, prek katere agencije,… z zaročenko imava zaenkrat željo, da bi šla konec avgusta-začetek septembra. upam da mi bo znal kdo pomagati.
hvala in lp

Pozdravljeni,
Vidmo, da je tema nekoliko stara ampak verjamemo, da se vedno najde par ali sorodniku, ki ju želijo obdarovati, ki iščejo Maldive. Na Megabonu imamo letos prvič ekskluzivne ponudbe za Maldive in to ne katere koli ampak rajski Baros (adults only – posebej primeren za mlado poročence) ali pa Loama Resorts na Maldivih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close