Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Najem avtomobila?

Najem avtomobila?

lp,

zanima me, ali ima katera izkušnjo, da sta si za poročni vikend z možem najela kak sanjski avto?
Midva sva razmišljala o limuzini, ampak se nama zdi preveč mrtvaški avto, zato bi najraje kaj novejšega… razmišljava o BMW cabrio 635i – najina večna skrita želja.
Sedaj me pa zanima, ali katera ve, ali se tak nov, lep pa predvsem drag avto lahko najame kje v Sloveniji?
Ali pa mogoče kakšen drug super, malo drugačen avto?

Hvala za Vaša mnenja

Midva sva lani najela 2 nova audia A 6, ki sploh še ni bil v prodaji ( testni avto). Mož je imel nekaj zvez in naju je prišlo za 2 avtomobila okrog 80.000 SIT. Tudi kilometre nama niso omejili. Baje pa so najemi sicer precej dražji.
Midva sva to dobila v avtohiši v Kranju, lahko pa povprašaš po drugih hišah, če to posojajo in kakšna je cena.

LP

So slikarji, ki spremenijo sonce v rumen madež, in so tudi tisti, ki s pomočjo svoje umetnosti in inteligence spremenijo rumen madež v sonce.

Mercedes se da najeti pri Autocommercu

Lani sva tudi midva najela v Kranju A6 novega, ki še ni bil v prodaji, bilo je pač testno vozilo. Na najino željo so odstranili reklamne napise, najem za obdobje od petka do ponedeljka pa je stal 36.000,00 SIT. Dobiš pa seveda prazen tank bencina, tako da nas je vse skup pršlo okrog 50.000,00 SIT.

STE SI AVTO SPOSODILI V AH VRTAČ V STRAŽIŠČU?

LP

Točno tam, ja. Seveda moraš nazaj pripeljati tudi očiščenega.

Midva pa nisva pripeljala nazaj očiščenih. Tip je samo pogledal, da nismo kaj poškodovali, potem pa je bilo vse urejeno.

LP

So slikarji, ki spremenijo sonce v rumen madež, in so tudi tisti, ki s pomočjo svoje umetnosti in inteligence spremenijo rumen madež v sonce.

Midva sva najela ameriškega oldtimerja na <b>[b]www.porocniavto.si[/b]</b>. Super zadeva!
S šoferjem vred naju je prišlo 270€, zelo sem bila zadovoljna, moj se je pa itak slinil celo poroko nad avtom 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close