Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka organizacija poroke

organizacija poroke

lepo pozdravljeni vsi!
imam neobičajno prošnjo in sicer se pripravljam na odprtje poročne agencije in bi bila zelo vesela, da bi nekomu brezplačno organizirala poroko, zaradi promocijskega kataloga.

to pomeni, da je svetovanje, idejna zasnova ter posredovanje med izvajalci in vami brezplačno. plačajo se samo potni stroški, izvajalci ter vodja poročnega protokola.

če ste zainteresirani za tovrstno ponudbo mi prosim napišite vaš elektronski naslov in se bomo dogovorili.
lp manček

Prosim, ce me lahko kontaktirate na greatmezzo@gmail.com

Pozdravljena zelo bi vas rada spoznala ampak ne za organizacijo poroke ampak druge stvari naprimer fotografiranje porok no iz katerega dela slovenije ste?

Pozdravljeni,
sem iz Gorenjske. Takole se dogovoriva, zaupajte mi vaš elektronski naslov in se bova vse dogovorili.
lp
manček

se opravičujem imam vaš e-mail
lp
manček

Pa bi se tudi dalo kaj sodelovati pri organizaciji? Zanima me predvsem glede poročnega make-upa. Sem namreč šolana vizažistka, resna in vztrajna in dosledna pri svojem delu, predvsem pa odprta za mnenja drugih. Prosim, če mi sporočite.

pozdravljene,
še enkrat se javljam s ponudbo brezplačne organizacije poroke, vse ostalo preberite pri prvi objavi pod tem naslovom.
lp

Pozdravljena!
Mene oz. naju bi ta vasa ponudba zelo zanimala. Sicer sva doma iz Stajerske in se nameravava porocit naslednje leto junija. Me ze skrbi, kar se tega tice, pa bi bila svetovanja res vesela. Strokovna pomoc bi nama zelo pomagala, saj se oba prvic porocava in si res zeliva, da bi bila stvar napozabna, unikatna…Seveda se ne zeliva ponavljati, a kaj, ko nama primanjkuje idej…
Ze vnaprej se zelo veselim vasega odgovora…lp, monchy

Pozdravljena,
prosim če mi javita vajin e mail, pa se bomo naprej dogovarjali.
lp
manček

Najin mail naslov je buckabucko@gmail.com.
lp, monchy

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close