24.4.
Punce, a ste že kaj živčne????
No, jst grem danes pogledat obleko, če je že narejena. Me prav malo skrbi, ker sem včeraj govorila s sestrično, ki je bila kar malo v šoku, saj ji je šivilja rekla, da bo njena obleka narejena za zadnje pomerjanje 23.4. (še dobro, da ni nevesta). Pa ji je nesla blago že začetek marca….
Drugače imam že vse urejeno, sam po konfete moram še skočit v Italijo, pa priponke in pentlje nardit (sem kupla kar tiste za potegnit)… No, hmmm…. Še obleko čakam…
Zivjo!
Ja tud midva pocas zakljucujeva z vsemi pripravami, caka naju le se par malenkosti za uredit, zato se pa toliko bolj povecuje zivcnost pricakovanja…
Jaz imam jutri probo obleke, me pa skrbi kaksna bom izgledala v njej, saj sem jo rezervirala ze pred 2 mesecema, ko se nisem imela tako velikega (nosecniskega) trebuha 🙂 Sam baje, da se da vse uredit…Cevlje imam ravnokar na nogah, me se malo tiscijo pa jih morm razhodit…Jutri grem tudi k frizerki, da se pobarvam in narediva probo pa h kozmeticarki…
Aja, pa se spodnje perilo morm jit nabavt pa me zanima, kje imajo najvecjo izbiro (v Ljubljani)??
No, pa dragi mi je ravnokar sporocil, da je rezerviral hotel med prvomajskimi pocitnicami za krajse medene tedne 🙂 KOMI CAKAM…
Lepe priprave glede na cas, ki vam je se preostal 🙂
P.S: Ja, men je pa babica (s Primorske) konfete nabavla, tko da je tudi to urejeno…
Ojla :)))))))))))
Ja, to je pa že drug teden! Pričakovanja se stopnjujejo, živčnost niti ne.
Dans greva z mojim verjetno končno v LJ po čevlje za oba, rožice za svate, škatle za pecivo, podvezico in spodnje perilo…….. ufffffff… kaj pa vem.
Drgač se pa dogovarjam za peko peciva z mojimi sodelavkami in frendicami.
Upajmo, da bo lepo vreme – tako, kot je blo to nedeljo!!!!!!!! :)))
Hvala za nasvet, ja najprej bom sla v Maxija pogledat pa upam da bom kej lepga pa udobnega nasla 🙂
Glede vremena: a ni ze cas, da se prikaze prava pomlad, z normalnimi temeraturami, toplim sonckom…
Orangea: a ni ze mal pozno za cevlje iskat? Kaz sem jih kar neki casa izbirala, zdej jih morm pa se “ulaufat” 🙂
LP obema
Mimgrede, kje se pa bosta porocili?
Jst se bom poročila na Kromberku na Goriškem.
Kar se tiče čevljev: jst sem jih izbrala v recimo 20 minutah (res je pa, da sem prej malo pogledala ponudbo in cene po trgovinah).
ja, vreme je prav grozno. A veste, da tam, kjer je najina gostilna, je včeraj snežilo!!!! Brrrrrrr!!!! Tisti, k mi bo naredil šopek je pravil, da je bil zdej na eno poroki, k je zasnežilo cerkvico in so mogli gazit po snegu. Je reku, da so ble prve besede neveste, ko so pršli v gostilno:Dejte šnopc, da se pogrejemo!!!!
Upam, da ne bo tud pr nas tako!!! Smrk…
Cez en teden…
…bodo vse skrbi za nami 🙂 Upam, da se bo vse izslo po pricakovanjih in da bomo vsi razbremenjeni po mesecih vsakodnevnih priprav 🙂
Pol bo pa koncno napocil cas, da se posvetim stvarem, ki sem jih v tem obdobju malo bolj zanemarjala – nehote 🙂
Ja, kr stisne me k pomislim kaj bo cez en slab teden, verjeten bo se vse za mano prslo…
Drzim pesti za vse “sotrpinke” pa sporocte kako se bo izslo!!!
Pa lep zadnji samski teden vam zelim pa se lepsi zakon :))))
Punce!
Vem da je luštn, če sije sonček ampak ne se preveč “obremenjevat” z vremenom, ker se ga itak ne da spremenit.
Pri nas pravijo, če na dan poroke dež pada, da bosta imela mladoporočenca veliko denarja.
Upam, da sem vas malo potolažila, pa vseeno vam vsem želim velikoooo sončka – če že ne na dan poroke pa vse druge dni!
Forum je zaprt za komentiranje.