Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Prava poročna obleka/hlačni kostim …

Prava poročna obleka/hlačni kostim …

Zdravo! Razmišljam, da bi za poroko oblekla bele hlače in zgoraj korzet ali kaj podobnega, kar bi lahko v različnih kombinacijah nosila tudi v prihodnje. Ima katera idejo, kje bi se dalo dobit kaj podobnega ali pa vsak kak osnutek, pa bi si potem lahko dala kar sešiti … Hvala za odgovore

Ce se ne motim, sem nekaj takega videla pri pronovias (poisci na internetu). Ne vem, ce je slo tocno za korzet+hlace, je bilo pa vec zadev s hlacami, se mi zdi. Tam je kup kolekcij za preiskat, mislim da je bilo to bolj v drugem delu.
lp!

Jaz sem imela klasičen črn kostim in mi ni niti malo žal. Že čaka na diplomo 🙂

LP, Staša

Saj to je to – kostim lahko imas kadarkoli, porocis pa se samo enkrat. MI je pravila nasa fotografinja, da je pred 15 leti fotografirala eno znanko, ki se je porocila v rdecem. Takrat je bila zelo prepricana, sedaj pa ji je zal – ker take obleke se pac lahko obleces tudi ob drugih priloznostih, porocne bele pa so skoraj rezervirane.
No, samo v razmislek, ne kot kritika. Ne bi rada spet spodbudila neke neskoncne debate, kot se je zgodilo po kmeckih igricah;))
lp!

Jaz pa menim, da je poroka stvar osebne odlocitve in s tem tudi obleka. Nic ne recem, ce imas veliko ohcet z vsem protokolom itd., pol mas tudi tako obleko. Ce se pa porocis malo bolj intimno, s kaksnim kosilom ali vecerjo, je pa za moje pojme taka porocna obleka smesna.

Prav vesela sem, da sem se poročila v kostimčku – kot sem si želela. Nisem tip človeka, ki da veliko na klišeje, tako da dvomim, da bi mi bilo kdaj zaradi česa takega, kot je obleka na poročni dan žal, sploh čez toliko let :))) Veliko ljudi je najprej “čudno pogledalo”, ko sem povedala, da bom v črnem ksotimu, tudi na sami poroki so mi priznali, da so dvomili v to, da bo izpadlo OK, da pa so sedaj prav pozitivno presenečeni nad izgledom. Poroko sem imela natančno takšno, kot je opisala pika – 30 povabljenih, kosilo (ki se je sicer raztegnilo do desetih zvečer), brez žive glasbe, igric in tudi brez smešnih kičastih pajacev na torti 😉 A ni lepo, da nam uspe izpeljati poročni dan na točno takšen način, kot si želita s partnerjem, poleg tega pa so neskončno navdušeni tudi vsi povabljeni? Meni je še zdaj toplo pri srcu 🙂

LP, Staša

Ful mi je všeč, da je vajina poroka izpadla točno tako, kot sta si želela. Tega si lahko vsak mladoporočenec samo želi!

In zakaj ne? Če si hotela imeti črn kostim, pač imaš črn kostim! Jaz sem si pred leti vedno želela to tipično klasično poročno obleko, ker sem bila mnenja, da tako obleko lahko oblečeš samo enkrat v življenju. In samo na poroki. In dejmo izkoristit priložnost!
Tako kot večina punc misli še zdaj.
Jaz mislim, da s tem ni nič narobe, vendar sem se jaz tudi odločila za povsem drugačno obleko. In tudi s tem se mi zdi, da ni nič narobe.

Bravo! Res si zvesta svojim željam!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close