Egipt
Odvisno v kateri hotel greste oz kakšna je ponudba hotela. Pa seveda kdaj greste. Z njim po Cairu se nebo prijetno sprehajati ali pa v muzeju ker je nora gužva. Potapljat se z njim ne boš mogla, če boš pa samo v hotelu in kak manjši izlet pa brez problema.
Se pa v juniju da preživeti brez problemov.
Z manjšim otrokom v hotel izpod 5 zvezdic jaz nebi šla.
Čisto sama z otrokom ne bi šla. Meni je bilo en dan obupno slabo in sem bolj ali manj ves dan prespala. Ne vem, če bi bila tisti dan sposobna skrbeti za otroka. Sicer pa, če gre vsa družina – vsekakor, zakaj pa ne. Čeprav sredi poletja bi se vsekakor odločila za Grčijo, jeseni ali pa spomladi pa za Egipt.
Dekleta hvala. v bistvu me najbolj skrbi higiena saj daje roke v usta. Hotel 5* mi je pa predrag.
Kaj pa Tenerifi ali Kanarski otoki? 🙂
Junija greva pa zato, ker sin še nima 2 leti in je za njega zastonj. Tko si lahko še privoščim tujino. Jeseni bi mogla za njega že plačat in pride preveč. Za enostarševske družine namreč nimajo nikjer nobenih ugodnosti.
na kanarskih morje ni ravno prijetno toplo za kopanje … je prehladno. Sicer pravijo da je na Tenerifih morje nekoliko toplejše, ampak za nas, ki smo navajeni toplega jadrana oz. sredozemlja je atlantik v vsakem primeru mrzel.
temperature zraka pa so na kanarih ravno pravšnje … če vzameš hotel z bazenom bi bilo mogoče ok.
Grčija ima v juniju tudi še precej hladno morje … res odvisno kaj pričakuješ od dopusta.
O hvala grem še Malorco pa kos pregledat.
Pa to ni vse. Enoposteljna soba je vsaj 40% dražja od dvoposteljne.
To pomeni, da mož in žena plačata recimo dopust 300 + 300€ in otrok zastonj. Jaz sama bom plačala 420€ zase plus za otroka takoj, ko dopolni dve leti. To je 840€ za dva ali pa 600€ za tri.
ahhhh boljše, da grem iskat destinacijo in se ne jezim preveč :))) Kdo ve mogoče pa drugo leto ne bova šla več sama 🙂
Definitivno sem za Egipt.
Grčija je v tem času (Kreta, Lesbos, Krf) vetrovna in morje je hladno.
V Egiptu je resda vroče, vendar lepo piha. Glede higiene pa ne skrbi. Pazi samo da ne piješ mrzle pijače. To pa zna naredit problem.
Kar pravi ena zgoraj, da je sama zbolela in da ne bi bila sposobna sama skrbet za otroka – v hotelu dobiš pomoč. Od tega da bi šel z animatorko če bi hotel, do tega da pride medicinska sestra v sobo opravit vso potrebno nego otroka. Hrana v sobo………….Ma ni da ni.
Ljudje so ekstremno prijazni.
Forum je zaprt za komentiranje.