plačilo akontacije za dopust in vavčer
recimo sem nekaj rezervirala, za vavčer, plačati pa moram akontacijo 70 eur, kot potrditev rezervacije..kako je s tem in koriščenje bonov, se pravi teh 70 dam iz svojega žepa, ostanek pa potem na bone na licu mesta ali kako?? Čeprav teh 70 eur izhaja iz koriščenja nočitve in zajtrka, kjer naj bi mi pripadalo plačilo z bonom..
Ma ne verjemi vsega – še posebej pa ne nekomu, ki govori o polpenzionu (ki ga boni ne krijejo!).
[/quote]
zakaj ne bi bilo za verjet, da se je plačana akontacija poračunala za doplačilo polpenziona?
torej bi bilo bolj verjetno, da ti izvedejo vračilo denarja, ter zahtevajo doplačilo polpenziona????
kaj si sploh hotela s svojim postom povedat?
zakaj ne bi bilo za verjet, da se je plačana akontacija poračunala za doplačilo polpenziona?
torej bi bilo bolj verjetno, da ti izvedejo vračilo denarja, ter zahtevajo doplačilo polpenziona????
kaj si sploh hotela s svojim postom povedat?
[/quote]
Ker bonov za storitev polpenziona ne moreš koristiti. Na istem računu ne more biti nočitev z zajtrkom in doplačilo polpenzion.
Ker bonov za storitev polpenziona ne moreš koristiti. Na istem računu ne more biti nočitev z zajtrkom in doplačilo polpenzion.
[/quote]
to se pa motiš.
na istem računu je normalno lahko nočitev z zajtrkom, ki se poravna z bonom in doplačilo za polpenzion, ki je plačljivo z drugimi načini (gotovina, kartica, poravnano z avansom)
tako je vsaj razlagala v.d. generalne direktorice direktorata za turizem prejšnji teden. ne vem, mogoče pa ti bolje veš od nje, kako in kaj.
ampak ona je vseeno bila med tistimi, ki so zakon pisali… kaj pa vem, jaz bi njej bolj verjela, kot eni barci na forumu
https://radioprvi.rtvslo.si/2020/05/svetovalni-servis-1175/
vprašanje na 4:33
Ma ne verjemi vsega – še posebej pa ne nekomu, ki govori o polpenzionu (ki ga boni ne krijejo!).
[/quote]
zakaj ne, meni je bilo rečeno, da se bo potem moja nakazana akontacija upoštevala recimo pri večerji ali kakšnih dodatnih storitvah, ki niso na bon. Za nočitev in zajtrk pa se bo v celoti upošteval bon.
Se pravi če se bomo odločili za večerjo, se bo ta denar, ki sem ga dala zdaj za akontacijo, upošteval za večerjo.
to se pa motiš.
na istem računu je normalno lahko nočitev z zajtrkom, ki se poravna z bonom in doplačilo za polpenzion, ki je plačljivo z drugimi načini (gotovina, kartica, poravnano z avansom)
tako je vsaj razlagala v.d. generalne direktorice direktorata za turizem prejšnji teden. ne vem, mogoče pa ti bolje veš od nje, kako in kaj.
ampak ona je vseeno bila med tistimi, ki so zakon pisali… kaj pa vem, jaz bi njej bolj verjela, kot eni barci na forumu
https://radioprvi.rtvslo.si/2020/05/svetovalni-servis-1175/
vprašanje na 4:33
[/quote]
FURS razlaga drugače.
Če pa že vlečeš v temo barco, bi pa tudi ona verjetno odgovorila tako, kot pravi FURS.
FURS nič drugače ne razlaga…..barca je pa itak samo kopirala odgovore, da je bila plačana.
[/quote]
Hvala za smeh!
So lastniki foruma milijonkrat pojasnjevali, da za odgovore na celotnem MON spletišču nihče ne dobi nobenega plačila, smejo pa si moderatorji delati reklamo. Te pa pri Barci nisem nikoli zasledila.
FURS razlaga drugače.
Če pa že vlečeš v temo barco, bi pa tudi ona verjetno odgovorila tako, kot pravi FURS.
[/quote]
Glede na to, da je doplačilo do polnega penziona marsikje čisto standardna storitev, je lahko tudi doplačilo do polpenziona in se magari izda še en račun, da furs ne bo jokal in stokal (čeprav je pod črto vseeno, ampak Slovenci smo res kralji birokratov, ti si živ dokaz).
Mene pa zanima, avtorica, ki si napisala o doplačilu, ali bi ti v nasprotnem primeru, torej če ne bi vzeli še večerje, akontacijo vrnili v gotovini?
Hvala za smeh!
So lastniki foruma milijonkrat pojasnjevali, da za odgovore na celotnem MON spletišču nihče ne dobi nobenega plačila, smejo pa si moderatorji delati reklamo. Te pa pri Barci nisem nikoli zasledila.
[/quote]
a) pokaži drugačno FURSOVO razlago
b) kar ti praviš glede barce je eno, kar ja vem je drugo
Fora je, da folk rezervira na 10 koncev in potem ne pride, se morajo nekaj zavarovat. Jaz sem klical ene 3 apartmaje na obali in ne morejo rizkirat, da ti rezervirajo in potem ne prideš. Hočejo nek avans, ki ti ga vrnejo ko prideš. Drugače je pa tukaj miljon apartmajev https://vavcerji.si/
Torej hočeš povedati, da tisti, ki iz takšnih ali drugačnih razlogov nimajo denarja naj ostanejo doma, tisti, ki pa imajo (imate-manjka vam pa kaj drugega) pa ste lahko še nesramni. V kolikor nimaš primernega odgovora na vprašanje ostani raje tiho. Ni potrebe po izkazovanju in dokazovanju česarkoli, ker to nikogar ne zanima…tudi ni potrebe po odgovoru, ker itak več ne spremljam.
Forum je zaprt za komentiranje.