Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Logarska dolina: Nič posebnega. Razočaranje.

Logarska dolina: Nič posebnega. Razočaranje.

Iz gorenjskega konca se voziš skoraj 3 ure, da si pogledaš “zelo lepo” Logarsko dolino. Dostop do nje obupen. Hribi, doline, ovinki, ceste v obupnem stanju. In ko se končno pripelješ do tega “slovenskega bisera” sledi razočaranje. Ena navadna luknja obdana z gorami in travnik ter gozdovi. Vseeno, če grem v Kr. Goro, na Jezersk ali pa v Bohn. Podobne lokacije, ki so mi blizu. Pa še prometno so bolj dostopne in predvsem lepše! Res ne vem, kaj vidite v tej Logarski dolini?!

Huh,
Pozabila si ven iz avta stopit. Šla bi do Prodnika, al pa v Robanov kot. Hja, morda do okrešlja… ne vem. Poznam zlo dobr tut gorenjsko… pa boga mi… smolo maš.

Hvala bogu da se najde gorenjsja butara ki tako razmislja;ti kar siri tak glad se bo logarsja vsaj resla mnozic;enako si zelim za naso pohorje;da se izogne telovju in navalu cred z ljubljane in girenjske tist vad usran bohinj z parkomati na vsakem metru si pa v rit potisnte;pri nas na sreco tega ni in ce nam sa bog oameti bo tako tudi ostalo; logarsko tako ali tako cenimo zgolj inteligentni na pa gorenjske butare

Hvala bogu da se najde gorenjsja butara ki tako razmislja;ti kar siri tak glad se bo logarsja vsaj resla mnozic;enako si zelim za naso pohorje;da se izogne telovju in navalu cred z ljubljane in girenjske tist vad usran bohinj z parkomati na vsakem metru si pa v rit potisnte;pri nas na sreco tega ni in ce nam sa bog oameti bo tako tudi ostalo; logarsko tako ali tako cenimo zgolj inteligentni na pa gorenjske butare
[/quote]

A ti, ki nisi sposoben enega normalnega stavka skupaj spravit, se imaš za inteligentnega? 😅

[/quote]

A ti, ki nisi sposoben enega normalnega stavka skupaj spravit, se imaš za inteligentnega? 😅
[/quote]
Galvno da butare razumete

Avtorica delno imaš prav – cesta je še vedno slaba, čeprav je bila pred leti še slabša (taka za enosmerni promet). To je pa zato, ker iz Ljubljane v te konce ne pride skoraj nič denarja za ureditev državnih cest.

Glede ostale pa – kaj si pa pričakovala? Panonsko nižino?

Jaz sem sicer zaljubljena v Logarsko, Robanov kot in Matkov kot. Prav tako mi je všeč Bohinj In Vintgar. Bled pa – daleč precenjeno ….

Res ni nič posebnega, neka dolina, do katere vodi skoraj neprevozna pot.

No jaz sem pa letos bila 1. v Logarski in se vanjo zaljubila. Meni zelo všečno, sploh ker še ni turistično onesnažena. Avtorica, za vse nas, ki obožujemo logarsko, bodi pridna in širi svoje mnenje naprej, da ne bo gorenjska turistična gamad prodrla še sem.

Eno povprečje je Logarska. Nič posebnega.

Lepoto logarske najbolj začutiš s kolesom ali peš, povzprneš se še na kak hrib (Ojstrica je zakon) ali vsaj do koče, sicer pa komur ni všeč, mislim, da ga nihče ne sili bit tam 🙂
Mi gremo poleti veliko raje proti kamniško – savinjskim Alpam kot pa v Julijce. Slednji so sicer krasni, vendar množice, ki romajo tja, nas odvrnejo. Cenim mir.
Cesta? Ni edina taka za slovenske razmere.

No ja, jaz živim v Bohinju, pa mi je obisk Logarske vsako leto odličen izlet. Ponavadi ga skombiniramo z sprehodom v Robanov kot na kislo mleko in štrudl, super izlet. Nazaj grede pa čez Pavličevo sedlo in Jezersko, pa pri Krištofu v Predosljah na kosilo pa je dan okoli.

Ej, draga moja Gorenjka, tudi jaz sem tebe opazila. Mrko, nezadovoljno, negativno bitje, ki na vsakem koraku kritizira, je tako redko med obiskovalci mojih lepot, da te nisem mogla spregledati. Morda te je vznejevoljila cesta (za katero sem vesela, da je, kakršna je, ker sicer bi bile trume tebi podobnih pogosteje na obisku), a moje starodavne izkušnje govorijo drugače: to, kar živi v tebi, je nekaj drugega, venomer prisotnega, oglasi pa se veliko pogosteje, kot med vožnjo po ovinkastih cestah.
Sprejmi moj topel nasvet: ostani, kjer si. Moji dobri prijateljici Gorenjski tega sicer ne privoščim, a moje poslanstvo je veliko večje: prijazno sprejeti in s svojim naravnim bogastvom osrečiti in navdahniti tiste, ki prinesejo s sabo dobro voljo in odprte oči.

S spoštovanjem,
tvoja Logarska Dolina

Mi pa radi obiščemo Logarsko dolino. Res ne vsako leto, je pa tam lepo, zelo lepo.
Sicer res ni prostor za hude žurke, je pa lep mir, veliko iztočnic za hribe in še marsikaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close