Najdi forum

B O N I

Mislite, da bomo res dobili bone za vikend paket v kakšni turistični destinaciji.
In da jih bomo dobili že do 15 junija. V vrednosti 200 evrov na osebo.
Kot nekakšna sredstva na davčni številki, ki jo bomo povedali na recepciji destinacije, ki jo bomo koristili in s tem pokrili stroške vikend paketa.
Mislite, da bo to res ?
Ne verjamem.

Danes je minister Kacin povedal, da še ni natančno določeno kaj in kako se bo ta dar naše države svojim podanikom, koristil.

Vse je še zavito v oblačno meglo.

Brez pomena je ćakati na te bone, če sploh bodo, boljše je rezervirati kakšno kapaciteto v Istri. Saj Istra je blizu in cene so izredno nizke, za Novigrad, Umag, Poreč, Rovinj…
In tako radi imajo Slovence.

Kmetje bodo veseli, če boš koristil njihovo turistično kmetijo. Tam imaš obilo za početi, pomagaš, pa še ti ponudijo marsikaj zastonj.
Hoteli sedaj niso zaželeni, ker so v njih sledovi covid-19.

Vsekakor je pozitiven poziv na turističme kmetije.
Ampak kaj pa imajo hoteli z virusom ? Bili več kot dva meseca zaprti in v tem času bi se tudi eventuelni virusi že izselili ? 🙂

Kot nalašč za nekaj dni v toplicah, ampak, kaj se da kopati v toplicah ?

Kdaj jih dobimo ?

Do septembra, oktobra, ko jih mislim pokoristit, bo pa ja že kaj bolj oprijemljivo znanega 🙂

Ne vem kdaj, če jih sploh bomo dobili, ampak mislim, da bo v septembru že drugi val koronavirusa.

Ali jih je kdo že dobil, te vaučerje, mislim, za koristiti toplice.

V ponedeljek bo vse znano.

A bo mogoče že plačat tisto destinacijo, ki smo jo rezervirali že pre, za datum in 18.6.2020 do 21.6.2020.

Čimprej dobila te vaučerje, če jih sploh bom in čimprej pokoristila, kar mi je moja država že odtegnila in mi sedaj milostno stresla pod mizo, s katere jedo bogataši, te drobtinice.

Toliko prepirov in toliko nesoglasij kot je bilo v tem obdobju karantene v naši preljubi domovini. In izgleda, da je bilo tega toliko, zato, ker so tisti, ki so pri koritu, najprej mislili, kako, bi čimveč pridobili zase, revna raja jih je bolj malo brigala.

Jaz na neki kmetiji nimam kaj pocet. Itak, da grem raje na morje; hrvasko seveda. Za bone mi je cisto vseeno, ce jih dobim ali ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close