Najdi forum

easyjet

Ima kdo pri Easyjetu plačane letalske karte za let v juniju v Španijo in je z njimi kaj razjasnil glede vračil, če letov ne bo? Morda tudi za kako drugo destinacijo z njimi kako uspešno komunikacijo in že izvedeno vračilo denarja z lete v preteklih mesecih, ki niso bili izvedeni?

ravno gledam glede kart v juliju za Španijo, pa je vse razprodano…

Dobila denar nazaj za 2 leta, za 3. (Španija) še čakam.

Že aprila so nam ponudili povračilo denarja. Smo sprejeli, ker je bilo jasno, da se bo skompliciralo.

ravno gledam glede kart v juliju za Španijo, pa je vse razprodano…
[/quote]

Tukaj nekaj ne štima. Tudi za Santorini kao razprodano. Kdo to verjame?

Jaz za dva odpovedana leta v maju denar še čakam.

EasyJet iz mnogo letalisc se vedno ne leti, zato je oznaceno kot razprodano. Precej bodo tudi znizali št. zsposlenih in št. letov. Tudi jaz ne morem leteti iz CH v Venice.

To je potem zavajanje, a ne? Sploh ker imam karto za enega od “razprodanih letov”, ki ga potem v resnici ne bo, čeprav ni zanj sicer nobenih ovir.

Jaz imam kupljeni dve karti v Španijo avgusta. Če odpovejo, najbrž odpovejo zadnji moment? Do kdaj naj čakam z rezervacijo nastanitve? Ne bi rada še apartmajev odpovedovala.

Povrhu sem bila med tistimi, ki so jim hekerji ukradli podatke. se je zgodilo še komu? Meni so preklicali avtomatsko kreditno kartico in to je najbrž to. Res, toliko sitnosti pa še ne.

Pomoje bos lahko sla v Spanijo. Poletje prihaja in ukrepi se rahljajo.
Vceraj sem rezervirala grski otok.
Pri nas zacnejo leteti ze ta mesec na vec otokov oz.pocitniskih destinacij.
V Slo.pa s carterji zacnejo v juliju.

Imela sem letalske vozovnice za let, ki je bil potem odpovedan.
Izpolnila sem zahtevek/vlogo za vrnitev denarja, ki je na njihovi spletni strani. Na mail so mi poslali sporočilo, da je vloga uspešno oddana, ampak da zaradi ogromnega št. odpovedanih letov njihovi zaposleni ne morejo dovolj hitro procesirati vseh zahtevkov in zato lahko traja tudi do 90 dni, preden bom denar dobila nazaj. Do danes mi denarja še niso nakazali, ampak hkrati še ni preteklo teh omenjenih 90 dni, tako da me ne skrbi.

Kolegica je imela vozovnico za en drug odpovedan let in so ji denar že vrnili.

Za junijske lete je pa tako, da so že objavili seznam linij, ki bodo letele v juniju. Če tvojega leta ni na tem seznamu, bo odpovedan. Takrat ti bodo poslali mail in potem lahko izbiraš, ali želiš denar nazaj ali pa vzameš njihov vavčer, ki ga lahko kasneje porabiš za nek drug let.

Tu imaš seznam destinacij, na katere bodo leteli v juniju:

Vaš link

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close