Glede teh vavčarjev imam vprašanje
Si prav razlagam:
denimo da želim za vikend v toplice. Nočitev z zajtrkom me pride za dve noči 120 EUR (govorim na pamet, ker nisem še preverjala cen).
Če želim karto za bazen ali večerjo jo moram s svojim denarjem doplačat, ob tem da razlika do pokoriščenega zneska v višini 80 EUR propade?
[attachment=0]vprasanje.png[/attachment]
Če smo gosti hotela, bi dostope do bazenov in savn morali imeti gratis, kot je povsod normalno.
Upam, da se bodo hotelirji ugriznili v rit, ker se da s kmečkimi turizmi zmenit marsikaj. Zdaj se bo pokazal pohlep marsikoga, ki je znal vedno samo stokati.
Najboljši gost je stalen gost in če bi pamet hotelirjem delovala dlje od lastnega žepa, bi s temi vavčerji lahko naredili dobro bazo gostov za naslednja leta.
Pa ni treba veliko, samo recimo imeti enake pogoje za vse goste, ne glede na to ali pridejo s kešem ali boni.
Tako recimo, kot ima to Balance Hotel v Lentiju, tudi če prideš z Megabonom si enakovreden. Vsaj takrat, ko sem bila jaz, je bilo tako.
Pa pissda grem rajši za vaški potok, kot da dam tej pohlepni gamadi en cent !!
In koliko ljudi je pri nas, ki o vavčarjih nimajo pojma. Kako dokazat, da si v ožji žlahti, če se vsak piše drugače?
Spet si bodo koritneži napolnili žepe – vi siromački pa boste kampirali po kočah….. :(( ali hotelih Ž kategorije, poscanih toplicah…. kjer vas bodo slekli do kosti.
verjameš v to? jaz ne. Počivavšek bo poskrbel za svoje terme…..
[/quote]
Kolk eni opletate s temi “Počivalškovimi” termami. Kaj pa še ima z njimi, razen da je bil direktor (enih) term. Pa tud če bi bil njihov lastnik, je v Sloveniji še kup drugih term, ki niso “Počivalškove” in poleg term še na stotine hotelov, apartmajev, zasebnih sob, kmečkih turizmov, kampov …, kjer se da izkoristit vavčerje.
Saj meni gre Počivalšek tud na živce, mi grejo pa še bolj nakladanja o “njegovih” termah.
Zlo preprosto, de. Bon vnovčiš z davčno, davkarija pa zelo dobro ve, kdo je s kom (uradno) v kakšni žlahti. Konec koncev je od tega odvisna obdavčitev darilnih pogodb in dediščine.
[/quote]
Močno dvomim, da davkarija (zaradi različnih priimkov, naslovov) pozna povezave med vnuki in starimi starši recimo, torej da imajo kar družinska drevesa, opremljena z davčnimi številkami.
Kolk eni opletate s temi “Počivalškovimi” termami. Kaj pa še ima z njimi, razen da je bil direktor (enih) term. Pa tud če bi bil njihov lastnik, je v Sloveniji še kup drugih term, ki niso “Počivalškove” in poleg term še na stotine hotelov, apartmajev, zasebnih sob, kmečkih turizmov, kampov …, kjer se da izkoristit vavčerje.
Saj meni gre Počivalšek tud na živce, mi grejo pa še bolj nakladanja o “njegovih” termah.
[/quote]
sej se ve kdo je siva eminenca v olimjah, ve se tudi kdo je direktor v termah tuhelj…..
verjameš v to? jaz ne. Počivavšek bo poskrbel za svoje terme…..
[/quote]
japajade..Počivavšek je včeraj izjavil, da se mahinacije zboni štejejo za kriminal. pa grem pogledat 3 nočitve v Soteliji decembra: paket za nočitev z zajtrkom (brez večerje in kopanja v Familiju) je že v osnovi dražji, kot polenzion, ki ima že vključen Family. Če doplačaš pri nočitvi še večerjo in kopanje pa gre cena za 50% gor! Gost pa dobi povsem enako ponudbo!! Teli se bodo na sofisiticiran način izogibali inšpektorjem. to jim je najbrž svetoval sam Počivavšek.
Prijavit na tržno inšpekcijo in Zvezo potrošnikov, če bi kdo zaradi plačila z vavčerji dvignil cene. Ampak kaj, ko se večini Slovenčkov to ne da, rajši (anonimno) jamrajo po forumih.
[/quote]
pa kajti vendar je. saj niso vsi tako neumni, kot teli prvi, ki so kar v ponudbah pisali, da je z bonom dražje. nekateri, kot Olimje bodo želeli folk pretentat na fini način: ponudbo za nočitev z zajtrkom dajo višjo, kot je tista s polpenzionom pa je! in bodo rekli, da je to drugačna vrsta ponudbe. po črki zakona,očitno nč narobe. samo trgi jih lahko kaznuje. tako, kot ironično sam Počivavšek predlaga..hehhe: https://twitter.com/PocivalsekZ/status/1266034482919944195
Forum je zaprt za komentiranje.