Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Razočarana sem nad boni

Razočarana sem nad boni

Dobila bom bon za turizem.

Potem pa ti berem, kako so zdaj destinacije podražile turistične pakete tako, da turistični paket za izrabo bona stane več kot če plačam vse sama.

Ne vem, kdo je tu nor.

Kaj je bil vladni namen?

Razočarana sem.

Sandi

Od vsakega, ki to trdi, je treba zahtevati, ta to pove v številkah.

Torej, povej to v številkah.

Jaz izbiram med kmečkimi turizmi tam, kamor si želim iti in bom ponudbo poslala v smislu: dve osebi, kaj nudite za 200 eur. In potem se bom odločila za varianto “največ za svoj denar”.

Jaz pa nič.Ker nič posebnega ne pričakujem, je vse dobro kar dobim.

Jaz tega vaučerja ne bom izkoristil, ker je to en velik nateg. Omejitve glede tega, kje ga lahko uporabiš, se mi zdijo pretirane. Na silo ne bom hodil v nastanitve, ki me ne zanimajo, samo zato, da uporabim nekaj, kar sem dobil zastonj.
To ni nobena pomoč turizmu. Turizem je marsikaj, ne samo spalne nastanitve z zajtrkom. Očitno spet nek lobij drek mešal, da se bo še ta denar stekel tja. No, na račun moje davčne številke ne bodo pokasirali nič.
Letos bi z veseljem šel v Grčijo, a je naša vlada tako zelo sposobna, da smo najboljši na svetu po korona ukrepih, hkrati pa eni redkih iz EU, ki ne morejo v Grčijo. Cel Balkan lahko gre.
Torej bom šel na Hrvaško. Bon si pa lahko nekam vtaknejo.

Na dodam še to, da je eden od razlogov, zakaj me dopustovanje v Sloveniji ne zanima, tudi ta, da se hoče Slovenija na silo takoj odpret celi EU, da ja vsi pridejo k nam. Kot da smo neka blazno pomembna turistična država. Obenem pa mi praktično ne moremo iti nikamor.
Lahko si samo mislim koliko virusa bo prišlo v Slovenijo iz Italije in drugih držav. Dopustovanje doma bi imelo smisel, če bi bile vse države zaprte in bi v Sloveniji dopustovali pretežno Slovenci, tako pa bo vse skupaj spet prevelik rizik.

Se strinjam,vtaknejo naj si jih nekam.

Zakaj bi bilo pa sploh treba v naprej povedati, da plačaš z bonom? Saj se tretira kot denar.
Naj pošljejo predračun, akontacijo bom plačala s kešom, razliko pa z boni, na licu mesta.
Kje je problem? Imajo objavljene različne cenike?

Pa kaj se tako obremenjujete s tem . Jaz jih najbrz ne bom koristila, raje grem na Hrvasko. Tisti, ki do zdaj niso hodili na dopust , jim bon tudi ne bo koristil.

Midva bova svoje bone dala otrokom, bodo imeli svoje in se najine, za jurja gredo pa ze lahko kam.
Midva pa sama na Hvar 😁😁

Večinoma se prodajajo nekajdnevni paketi z različnimi kombinacijami. Kar pa za bone ne pride v poštev.

Ni povsod tako.

Malo poglej različne ponudbe. Ponekod imajo cenejše, če je z boni.

Mi gremo vsako leto k istemu ponudniku na Gorenjsko za teden dni.
APP ima isto ceno kot lani.
4 nočitve brez hrane 260 eur.
Dogovorjeni smo, da plačamo z vavčerjem.
Če se bo obeslo bo potegnil še preostali vavčer in bomo imeli za drugo leto v dobrem 4 nočitve.

Žalostno, da ponudniki ne spustijo cen. Očitno ne razumejo najbolje, kako trg deluje….

Ne rabijo otroci bonov.
Bodo max uživali doma, ko bosta vidva na Hvaru 🙂

Ne rabijo otroci bonov.
Bodo max uživali doma, ko bosta vidva na Hvaru 🙂
[/quote]

Res je 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close