Vlada odločila, da tudi vsak otrok do 18. leta dobi turistični bon!
Odlicna inovativna ideja vlade v podporo Slovenskega turizma.
Namesto da pri Edomitih vzameš prazen dolg, da si vsi pokupijo VR setke in punce pobegnej v Ikeo ali Seeisberg po oblekco, gre denar dobesedno v zagon gospodarstva in urizem.
Slovenc, potrudi se in zasluži. Imaš kaj turisticnega za ponudit?
To ne samo zažene ekonomijo, ampak tudi kvaliteto ponudbe, okolja…
Nekaj ne razumem pri teh vavčerjih, cel čas se govori, da bo vnovčljiv za en dan spanja z vključenim zajtrkom in da se pričakuje, da bo v teh dveh dneh (mišljeno je npr.da v petek prideš, iz petka na soboto prespiš in v soboto greš domov) turist še nekaj zapravil v gostilnah, vstopninah oz. pri podobnih zadevah. Zdaj pa moje vprašanje..to pomeni, da bo nočitev z zajtrkom za 1 noč stala 200 eur? Za 200 eur gremo 3 članska družina za 3 dni na morje ali v toplice s vključenim polpenzionom in to gremo večkrat na leto, ne pa da bomo plačali za 1 dan spanja z zajtrkom 200 eur. Naj me prosim kdo popravi, če razumem narobe.
Jaz razumem takole, da mora storitev vsebovati vsaj nočitev z zajtrkom, vse ostalo pa lahko še dodano, torej tudi polpenzion, storitev za več dni… Torej po mojem ste lahko v hotelu za vikend paket ali več dni s polpenzionom, od skupnega zneska pa se odbije 200 e ali 450 eurov (kolikor bonov boste izkoristili) se odbije od računa in plačate samo kolikor ostane.
Mi smo že 2-krat podaljšali bon iz hiše daril. Dobila sva z možem za obletnico poroke nastanitev. Ampak ne najdemo primernega časa, da bi šli. Za glavni dopust nam zmanjka časa še za to, potem pa ni več možnosti, da gremo skupaj.
Ali mož ne more, ali jaz ali pa imajo otroci kaj!
Torej tudi tega vavčerja ne bomo izkoristili!
Zdaj nikjer več ne omenjajo nočitev z zajtrkom, samo nočitev… Torej vsi obroki so za doplačat. Ker kakorkoli je udobno, da imaš v hotelu tudi obroker, ampak tu bodo navili seveda cene in s tem odvrnili velik delež ljudi.
[/quote]
Ni res, na 24 ur zvečer je Lahovnik rekel, da za eno nočitev z zajtrkom.
Pač ne greš, če ti ni. Nihče ti ne bo tiščal pištole na ćelo, če ne izkoristiš. Jaz najbrž ne bom oziroma bom v precej inovativni smeri.
Eni bi pač radi, da vam država plača Karibe pa kupi še jahto.
Meni ti vavćerji niso neka iber ideja, ampak namen je, da se pomaga turizmu oziroma turističnim delavcem, obenem pa njih vrže žogico, da se zganejo. No, nekateri izmed njih bi najraje kar denar od države, potrudili se pa ne bi.
Hm… kako bo pa to zgledalo konkretno na blagajni? Recimo konkretno: pride starejsi par v toplice. Recimo, da tam ostane pen noci (da je za zihr). Recimo, da je nakoncu racun za vse, zaokrozeno: 2.000 evrov.
Zdaj pa dedi in babi receta: imava vsak po en vavcer (2 x 200 eur) in se sin/hci nama prepusti svojega… Vavcerji naj ne bi bili “materializirani”. Kako bosta torej uveljavljala teh npr. 600 evrov in kako bo oseba na blagajni vedela, da imata res za 3 x po 200 evrov vavcerjev (da niso npr. ze bili vnovceni)?
Ve kdo?
Forum je zaprt za komentiranje.