Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice 11. maja letim, do takrat bo že konce te drame?

11. maja letim, do takrat bo že konce te drame?

Ok. Imam vplačano, letalske karte, hotele.

Do takrat bo že konec. Ali pač???

Kdaj? Drugo leto? Zdaj se bo komaj začelo. Eni pravijo, da se bo umirilo komaj čez sedem mesecev.

če v kuglo pogledam, ti lahko povem, da ziher.

če pa realno pogledam…. težko verjetno

Jaz sem plačala nizkocenovnika in sem včeraj dobila obvestilo, da lahko brezplačno spremenim tako kraj leta kot termin. Tako da je vse za prvomajske odpovedljivo.

ja odpovedljivo, enako sem dobila tudi jaz, vendar kaj pa hoteli, ponavadi je to vse rezervirano brez odpovedi . Booking še ni dal ven obvestila, airbnb kot kaže veleva vsem ponudnikom da vkolikor oseba ki prihaja z okuženih območij-omenjajo le Italijo-lahko brezplačno odpove in da mu najemodajalec to mora zagotovit!

ZA VSE LETE IZ ITALIJE

Za goste z rezervacijami, ki potujejo iz Italije na destinacije zunaj Italije

Pravilnik o izrednih razmerah se uporablja za vse rezervacije z datumom prihoda 3. april 2020 ali prej, ki so bile opravljene 29. februarja 2020 ali prej. To velja za goste, ki imajo rezervacije zunaj Italije in potujejo iz Italije, ali za gostitelje, ki nudijo rezervacije zunaj Italije tistim gostom, ki potujejo iz Italije.

Iz kje in kam pa ti letiš?

Z Brnika v Amsterdam in naprej.

Pravijo, da bo pravi izbruh poleti. Stvari pa naj bi se umirile šele čez 2+ leti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close