Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice letimo ta vikend iz Trsta

letimo ta vikend iz Trsta

via Espagna al ne? Kako/kaj bi vi?

Komot. Naši kolegi so se ravno vrnili. Nobenih problemov. Samo ob vrnitvi preverjajo vročino.

Vi kar, zakaj ne.

https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

Če imaš željo, da po možnosti ostaneš na kakšnem letališču v karanteni, ker bo nekdo ob tebi na letalu pristal z vročino, kar gasa.
Res mi ni jasno, kaj morate rinit sedaj povsod, samo težave povzročate. Saj res zaenkrat ni veliko možnosti, da se okužiš, ampak zakaj se morate prav izpostavljat mi pa tudi ni jasno. Že če samo nekje daleč od doma ostaneš prisilno zaprt zaradi suma, se ne splača blodit okrog. Kaj je takega v Španiji, da moraš ravno sedaj na vso silo tja, pa še preko Italije ?

Nisem panik, a v tej situaciji sigurno ne bi šla. Počakaj par mesecev. Vsaj do julija.

ja kako ne razumeš? To je bil naš decemberski in zimski počitniški dopust v enem. Ker pač delava v panogi, ko z otroci ne moremo preživljati časa med zimskimi in NL počitnicami bi šli sedaj. Karte vplačali seveda že decembra. Zato pa sprašujem? Ne rinem na vso silo :),

Kar dajte. Letala so zagotovo popolnoma razkužena, za vsak polet razmontirajo, vse klimatske sisteme, da ne more nihče z razpihavanje zraka dobiti nobenega virusa. Do zadnjega vijaka.
Enako je po letališčih. Popolno razkuževanje 4 x do 5 x na dan.
Pa če mi verjameš?

Pojdite. Mi smo na Maldivih, se tri dni, smrk… Ni panike, sem pa opazila, da je vse manj ljudi v nasem resortu.

ja kako ne razumeš? To je bil naš decemberski in zimski počitniški dopust v enem. Ker pač delava v panogi, ko z otroci ne moremo preživljati časa med zimskimi in NL počitnicami bi šli sedaj. Karte vplačali seveda že decembra. Zato pa sprašujem? Ne rinem na vso silo :),
[/quote]

Lej, po svetu ni desetino toliko panike, kot jo zganjajo pri nas. Svet še kar funkcionira. Na ta virus se bo očitno treba navadit, tako kot na gripo, napovedujejo. A zdaj naj se vse ustavi?
Če bi rekla Benetke, okej, iz Trsta pa ne bi smelo biti težav. Je manjše letališče in ni v žarišču.

to je pasivno agresivna komunikacija. Zakaj zajedljivost?

[/quote]

Vprašala si, kaj in kako bi mi in dobila si odgovore. Očitno ti niso všeč. Itak, da rineš na vso silo. Ampak vi boste seveda šli, zato ne razumem, zakaj nas sprašuješ. Pojdite in se soočite s posledicami. Verjetno ne bo nič narobe, če pa bo, pa pač nisi imela sreče.

Uživajte max in ostanite zdravi! lp

Vprašala si, kaj in kako bi mi in dobila si odgovore. Očitno ti niso všeč. Itak, da rineš na vso silo. Ampak vi boste seveda šli, zato ne razumem, zakaj nas sprašuješ. Pojdite in se soočite s posledicami. Verjetno ne bo nič narobe, če pa bo, pa pač nisi imela sreče.
[/quote]

Posledice ne bodo le za njih. Bodo še za kar veliko drugih ljudi. Ne na to pozabit !

[/quote]
Če bi rinla ne bi spraševala. Sprašujem,da dobim širši pogled. Če poslušam samo enega flegmatika ali enega paranojika je pogled popolnoma ČB zato me zanima širši pogled. Sama sem prej ziheraš kot karkoli. Ne vem pa kakšno je dramatiziranje medijev in koliko osebne preganjavice. Če bi vprašala mojo mamo ne bi nikoli nikamor smeli iti, ker je svet krut in nevaren in povsod na nas vse preži. Nezgode na cesti, gripa v kinu, strele v hribih, kače na vrtu.. razumeš zdaj? Mi pa ni lahko stran vršt 4 karte in težko pričakovan in zaslužen skupni oddih. To pa je res. Zato sprašujem. Načeloma smo se odločili že prejšnji teden, da ne gremo a mi vsak dan trzne upanje in misel: kaj pa če je to samo senzacionalistično pretiravanje?

To so tempirane bombe raznih virusov. Če razumeš, kaj hočem povedat. Da ne bom zajedljiva.

Če bi rinla ne bi spraševala. Sprašujem,da dobim širši pogled. Če poslušam samo enega flegmatika ali enega paranojika je pogled popolnoma ČB zato me zanima širši pogled. Sama sem prej ziheraš kot karkoli. Ne vem pa kakšno je dramatiziranje medijev in koliko osebne preganjavice. Če bi vprašala mojo mamo ne bi nikoli nikamor smeli iti, ker je svet krut in nevaren in povsod na nas vse preži. Nezgode na cesti, gripa v kinu, strele v hribih, kače na vrtu.. razumeš zdaj? Mi pa ni lahko stran vršt 4 karte in težko pričakovan in zaslužen skupni oddih. To pa je res. Zato sprašujem. Načeloma smo se odločili že prejšnji teden, da ne gremo a mi vsak dan trzne upanje in misel: kaj pa če je to samo senzacionalistično pretiravanje?
[/quote]

Glede na vse skupaj, realno vzeto, ne hodi. Ne izzivaj. o.k.? Zadovoljna?

[/quote]
Midva imava plačano Portugalsko za konec marca. In sva se odločila, da NE greva. Prijatelji so naju oklicali za ovce neumne, ki verjamejo vsaki paniki.
Ker bova zgubila tudi denar, razmišljava, čeprav sva odpovedala. Zdiva se sama sebi navadna paničarja, ampak..
Ne želiva pa si, da bi bila zaprta ene 14 dni v hotelu, ne bi mogla na noben izlet, in še kaj bi nalezla. Denar je sicer res precej velik, ker gre za organizirano potovanje, ampak… Riziko odpovedi v tem primeru NE pride v poštev. Torej sva se odrekal denarju na račun zdravja.

to je pasivno agresivna komunikacija. Zakaj zajedljivost?
[/quote]

Kakšno neumno vprašanje je pa to v času, ko vemo kaj se dogaja po svetu. Vse več turistov gre v zadnjem času enosmerno, tja potem pa v karanteno, potovanje + koronavirus gratis hehehehehe…

Midva greva v petek v Sofijo iz Trevisa. Na letališčih ne delajo nobene panike, v Sofiji pa moramo menda vsi izpolnit nek obrazec iz kje prihajamo in kam smo namenjeni. Vročino, v Sofiji, merijo samo tistim, ki kašljajo ali se slabo počutijo. Midva ne delava nobene panike, niti ni razloga, da ne bi šla. Srečno in uživajte na zasluženem dopustu.

čez 14 dni smo na istem, ne vem.

mi pa iz maribora.

meni je problem kakšna karantena, da nekje ostanem zaprta 14 dni, ali pa da pridemo tja, pa nas z letalom pošljejo takoj nazaj, ker je na letalu nekdo sumljiv itd. Te stvari najbolj, ne toliko sam virus. Bomo videli čez mesec in pol, takrat imamo mi let, sicer preko dunaja.

Komot greš, ker ni nobene panike, če mene vprašaš smo Slovenci že to imeli januarja in februarja in si prekužena. Če nisi pa je možnost da zboliš minimalna, tako kot če dobiš salmonelo v gostilni.

Lepo se imejte.

Tisti, ki do julija ne mislite it nikamor pa res ne razumem, če itak lahko to dobiš vsepovsod.

Po tvoje torej bi moj mož, ki je pilot zdaj nehal v službo hodit ??? res te eni budale. čez Italijo gre, ker se od tja leti v Španiji, v čem je problem.

Zdaj razumem kdo kupuje po 50 kil mole.

maldivi niso problem, mi smo bili mesec nazaj, pa poznam dve familije, ki se vračajo te dni. Sploh če ni povezave z italjinskimi letališči, mi smo šli na dunaj in dubaj. Na maldivih zaenkrat še nimajo okužbe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close