Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam greste na počitnice?

Kam greste na počitnice?

Odhajate kam ali boste doma?

Prav na počitnice ne. En dan gremo smučat tu kam blizu, en dan pa v Nassfeld. Če bo vreme lepo, bomo en dan skočili do Pirana. Ostalo bomo doma.

Tele šolske počitnice, zdaj?
Nikamor.

Sem bila že v toplicah.Ko ni bilo gužve.Potem pa na morje.

Sem bila že v toplicah.Ko ni bilo gužve.Potem pa na morje.
[/quote]
Govor je o zimskih počitnicah, ki so vezane na datume. Ko ni gužve- tukaj ne gre 😉

Gremo na morje, v Novigrad. Tam je tudi pozimi prijetno.

Pa kaj ste vsi učitelji, da imate frej?

Naša bosta 2 dni pri eni babici, dva pri drugi, en dan imam jaz dopust, gremo popoldne na kopanje, čez vikend pa skupaj po zvončke, če bo vreme.

Če imaš otroke, vzameš dopust. Glede na to, da se ve, kdaj so počitnica, ga lahko prijaviš že 1.1.

Če imaš otroke, vzameš dopust. Glede na to, da se ve, kdaj so počitnica, ga lahko prijaviš že 1.1.
[/quote]

Koliko dopusta pa imaš? Naši so doma celo poletje, toliko dopusta nimam.

Tudi bom vzela 3 dni, dva dni pa babi servis. Poleti ga vzamem 3 tedne, ostalo je babi, en teden kolonija in en teden druženje v okviru interesnih dejavnosti. Kar o.k. gre skozi.

Kaj pa ostale počitnice? Ga vzame mož?
Ene tukaj stalno nekam potujejo, se pravi da morata oba vzeti dopust. Meni bi ga hitro zmanjkalo. Imam ga samo 21 dni.

[/quote]

Nimam dovolj dopusta, da bi bila vse počitnice doma. Večina staršev ima dopusta od 20 do 25 dni. Jemati 5 dni za vsake počitnice med letom ne gre, ker potem zmanjka za poletje. Otroci imajo namreč jesenske, novoletne, zimske in prvomajske počitnice oziroma imajo veliko več dni počtnic, kot starši dni dopusta. Zaradi tega je nujna velika iznajdiljivost, sploh tam, kjer niso na razpolago stari starši, ki so že upokojeni. Marsikateri stari starši namreč še kar lepo hodijo v službo takrat, ko so otroci v prvih razredih osnovne pole in še potrebujejo varstvo. Zato grejo kdaj zaradi vnukov tudi oni na dopust, pa malo kombinirava midva z možem, pomagamo si med sosedi, en dan bootroke na izlet peljala teta… Da bi šli pa za en teden nekam vsi skupaj smučat, pa žal ni možno. ne zaradi dopusta ne zaradi financ.

Jaz ga imam 25 dni. Zimske počitnice 2-3 dni, 1. maj 2 dni, poleti 15 dni, ostane še cca 4-5 dni za hude primere.

Na pustovanje na Ptuj.

Mož in sin sta že šla, odletela čez lužo na športni dogodek in potep za 14 dni
Jaz in hči greva pa samo za par dni se kulturno izobraževat po evropski prestolnici. Hotel, muzeji in letalo že čakajo :))
Lepe počitnice

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close