Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Apartma – Črna gora

Apartma – Črna gora

Živjo,
a ima kdo izkušnjo z bivanjem v kakšnem lepem, prostornem apartmaju na Črnogorski obali (ne Boka Kotorska in ne Budva), za 4 osebe, po možnosti dve ločeni spalnici in z lepo plažo dostopno v nekaj minutah. Najbolj bom vesela kakšnega konkretnega linka. Hvalaaaa že vnaprej!

Kaj pa Google pravi?

ne rabim googlea, da mi pove, da še nisi bil/a v Črni gori, pa se oglašaš zgolj da smetiš

ne rabim googlea, da mi pove, da še nisi bil/a v Črni gori, pa se oglašaš zgolj da smetiš[/quote]

Seveda sem bila. Enkrat celo dva meseca. Zato ti pravim, da pogooglaj. Je najbolj ziher. Razumi, kakor hočeš.

ne rabim googlea, da mi pove, da še nisi bil/a v Črni gori, pa se oglašaš zgolj da smetiš[/quote]

Seveda sem bila. Enkrat celo dva meseca. Zato ti pravim, da pogooglaj. Je najbolj ziher. Razumi, kakor hočeš.[/quote]

Eh, reči?! Potem pa samo poneumlajš s tem pogulgaj? Kot da še kdo, ki je toliko računalniško pismen, da zna uporabljat starševski čvek, še ni slišal za gugl!!! Brihta, če nisi pripravljena pomagat, pol mi ni jasno, kaj se oglašaš. Ker tudi mene zanima Črna gora kot potencialna dopustniška informacija, bom vesela komentarja, ki ima kaj povedati, ne pa budalaštine, ki si jo ti pripopala! Jasno?!

Seveda sem bila. Enkrat celo dva meseca. Zato ti pravim, da pogooglaj. Je najbolj ziher. Razumi, kakor hočeš.[/quote] Eh, reči?! Potem pa samo poneumlajš s tem pogulgaj? Kot da še kdo, ki je toliko računalniško pismen, da zna uporabljat starševski čvek, še ni slišal za gugl!!! Brihta, če nisi pripravljena pomagat, pol mi ni jasno, kaj se oglašaš. Ker tudi mene zanima Črna gora kot potencialna dopustniška informacija, bom vesela komentarja, ki ima kaj povedati, ne pa budalaštine, ki si jo ti pripopala! Jasno?![/quote] Ti pa ne moreš skriti, da si hudo neumna in inimaš pojma o računalniku in o vsem ostalem. Seveda da si slišala za gugl, ampak pojma nimaš, kako se uporablja. Ker če bi ga znala uporabljati, bi si našla take lepe apartmajčke za primerno ceno, ob plaži in z opisom vsega ostalega, vključno s slikami spalnic, kopalnic, vrta in ostalega. Pa še rezerviraš ga lahko, kolikor je še prazen. Ti lahko prišepnem, da je za sezono že vse zelo zasedeno. Razen, če greš jeseni po 15. septembru. Ne rabiš drugih spraševat, ker ti noben ne bo povedal za dober apartma, ki ga je našel zase, da bo potem cela Slovenija tja drla. Odkar obstaja internet, google in vse ostalo, si jaz vse apartmaje, vsa potovanja po svetu uredim lepo iz domačega fotelja in to po svojem okusu in globini žepa, ne pa da bom fehtala ene brezveznike na Monu, ki imajo čist drugačen okus, naj mi nekaj najdejo! Jaz sem v maju rezervirala za julijski dopust en lušten apartma, z veliko teraso, senčnim vrtom, garažo in lastno plažo v manjšem črnogorskem mestecu. Ne boš verjela, kar preko googla, nič nisem nobenga spraševala. Vedno tako izbrskam super stvari po celem svetu, ne samo na morju…

Enkrat smo imeli apartma v Bečičih, enkrat v Budvi. Obakrat smo bili zadovoljni, obakrat smo rezervirali preko neta. Osebno nam je bilo v Budvi bolj všeč.

Eh, reči?! Potem pa samo poneumlajš s tem pogulgaj? Kot da še kdo, ki je toliko računalniško pismen, da zna uporabljat starševski čvek, še ni slišal za gugl!!! Brihta, če nisi pripravljena pomagat, pol mi ni jasno, kaj se oglašaš. Ker tudi mene zanima Črna gora kot potencialna dopustniška informacija, bom vesela komentarja, ki ima kaj povedati, ne pa budalaštine, ki si jo ti pripopala! Jasno?![/quote] Ti pa ne moreš skriti, da si hudo neumna in inimaš pojma o računalniku in o vsem ostalem. Seveda da si slišala za gugl, ampak pojma nimaš, kako se uporablja. Ker če bi ga znala uporabljati, bi si našla take lepe apartmajčke za primerno ceno, ob plaži in z opisom vsega ostalega, vključno s slikami spalnic, kopalnic, vrta in ostalega. Pa še rezerviraš ga lahko, kolikor je še prazen. Ti lahko prišepnem, da je za sezono že vse zelo zasedeno. Razen, če greš jeseni po 15. septembru. Ne rabiš drugih spraševat, ker ti noben ne bo povedal za dober apartma, ki ga je našel zase, da bo potem cela Slovenija tja drla. Odkar obstaja internet, google in vse ostalo, si jaz vse apartmaje, vsa potovanja po svetu uredim lepo iz domačega fotelja in to po svojem okusu in globini žepa, ne pa da bom fehtala ene brezveznike na Monu, ki imajo čist drugačen okus, naj mi nekaj najdejo! Jaz sem v maju rezervirala za julijski dopust en lušten apartma, z veliko teraso, senčnim vrtom, garažo in lastno plažo v manjšem črnogorskem mestecu. Ne boš verjela, kar preko googla, nič nisem nobenga spraševala. Vedno tako izbrskam super stvari po celem svetu, ne samo na morju…[/quote]

Imam ali nimam pojma je moja stvar. Tvoja pa je, da si se že tretjič oglasila brez enega pametnega nasveta, razen guglaj, kar bom itak, s tabo ali pa brez tebe! Če je to vrhunec tvojih znanj in sposobnosti, da folk odj..eš v treh poskokih, pol, evo, dam ti priznanje, da si vrhunsko usposobljena! Sicer nisem avtorica te teme, ampak še enkrat, če nimaš konstruktivnega komentarja, kaj bi sploh rada? Koji klinac se sploh oglašaš???

Nam pa ČĢ ne potegne. Morje daleč od čistega, plaže ali prenatrpane ali popolnoma neurejene. Še najboljše je bilo v Dobri vodi, pred Ulcinjem.

Ti pa ne moreš skriti, da si hudo neumna in inimaš pojma o računalniku in o vsem ostalem. Seveda da si slišala za gugl, ampak pojma nimaš, kako se uporablja. Ker če bi ga znala uporabljati, bi si našla take lepe apartmajčke za primerno ceno, ob plaži in z opisom vsega ostalega, vključno s slikami spalnic, kopalnic, vrta in ostalega. Pa še rezerviraš ga lahko, kolikor je še prazen. Ti lahko prišepnem, da je za sezono že vse zelo zasedeno. Razen, če greš jeseni po 15. septembru. Ne rabiš drugih spraševat, ker ti noben ne bo povedal za dober apartma, ki ga je našel zase, da bo potem cela Slovenija tja drla. Odkar obstaja internet, google in vse ostalo, si jaz vse apartmaje, vsa potovanja po svetu uredim lepo iz domačega fotelja in to po svojem okusu in globini žepa, ne pa da bom fehtala ene brezveznike na Monu, ki imajo čist drugačen okus, naj mi nekaj najdejo! Jaz sem v maju rezervirala za julijski dopust en lušten apartma, z veliko teraso, senčnim vrtom, garažo in lastno plažo v manjšem črnogorskem mestecu. Ne boš verjela, kar preko googla, nič nisem nobenga spraševala. Vedno tako izbrskam super stvari po celem svetu, ne samo na morju…[/quote]

Imam ali nimam pojma je moja stvar. Tvoja pa je, da si se že tretjič oglasila brez enega pametnega nasveta, razen guglaj, kar bom itak, s tabo ali pa brez tebe! Če je to vrhunec tvojih znanj in sposobnosti, da folk odj..eš v treh poskokih, pol, evo, dam ti priznanje, da si vrhunsko usposobljena! Sicer nisem avtorica te teme, ampak še enkrat, če nimaš konstruktivnega komentarja, kaj bi sploh rada? Koji klinac se sploh oglašaš???[/quote]

Ne razumem, kaj bi ti rada?? Nisi avtorica teme, nekaj se vsajaš kar na počez. Ko smo že pri predlogih: oglasila si se, nobenega konkretnega predloga, nasveta o ČG. Kaj bi res rada?

@kaj pa ti, kolk si pa ti prjazna… ne boš verjala… guglat znam, mogoče sam časa nimam tolk kot ti, pa bi mi pomoč prav prišla. Jaz dobre bivše izkušnje z apartmaji z veseljem delim… saj ne hodim vsako leto v isti apartma in če se drugo leto stepejo za “moj” lanski apartma mi je čisto vseeno…
Drgač pa, mimgrede… sem si znala splanirat in zorganizirat ne dopust… ampak enomesečno potovanje… pa ne na Hrvaškem ampak po celi evropi… tko 30 let nazaj, ko ni blo drugega kot LP in javne telefonske govorilnice in napopani vozni redi na železniških postajah… zate verjetno znanstvena fantastika… brez gugla… kajne? Pa uživaj na dopustu… jaz grem pa guglat…

Bravoooo, hehehehe.

Meni osebno je všeč v Baru. Res je da je to pristaniško mesto ampak se imaš kje za kopat pa tudi gneče ni pretirano veliko.
Poglej https://www.booking.com/ ali https://www.airbnb.si/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close