Ste jutranji?
Dobro jutro, pošiljamo vam zgodnji pozdrav Jutranje.
Do 15. 11. bomo raziskovali, se pogovarjali, predstavljali vse o jutrih. Kaj nam zgodnjim pomenijo in kaj dobrega vsako jutro lahko naredimo zase. Veseli bomo tudi vaših komentarjev in mnenj.
Je že kdo buden in kaj počnete ob tem, ko prebirate forum? 🙂
Lep dan vam želimo, ekipa Jutranja.
Joooj, nikakor nisem jutranja… to življenje ni prilagojeno meni 😉
Ob 8. začenjam službo, k sreči jo imam blizu. Dopoldan počnem rutinske in nujne zadeve, okrog 13. ure pa začnem “na polno”… ko večina že “omaga” sem sama v 100% koncentraciji in delam najzahtevnejše naloge. Takrat mi paše tudi kaj pojest… kavo spijem že prej ali še bolje me zjutraj “poživi” svež pomarančni sok…. Zahtevnih nalog se lotevam tudi pozno ponoči… takrat je mir in se lahko zberem.
Pravzaprav sem jutranja na svoj način…. všeč so mi doooolga jutra, crkljanje, poležavanje….
Kaj je zame dobro jutro?
Če bi mi vprašanje zastavil v poletnem dnevu ob morju, bi rekla: “Sama modrina in mirna gladina, v katero se potopim.”
Če bi se s soncem zbudila doma, bi bila prva misel: “V pižami na terasi z lončkom kave in dobro knjigo v roki.”
Če bi se napovedal barvit jesenski dan: “Šumeče listje pod nogami v jutranjem sprehodu in vonj zrelega grozdja.”
Če bi se svetlikalo v čisti zimski idili: “Bleščeče jutro v snežni belini, ki ga opazuješ na toplem.”
Če bi se v sobo prikradel vonj pomladi: “Ptičji ščebet pod oknom, ki zamenja zvok budilke.”
Definitivno sem jutranji, vstanem ob 6h po potrebi tudi prej in takoj sem buden, pripravljen za akcijo, ne vlačim se ves zaspan in krmežljav po bajti, že takoj zjutraj bi debatiral in razpravljal, ker pa ženka še spi grem na sprehod s psom vsaj uro in pol metanje palice in žoge, sprehod čez travnike in gozd to so običajno moja jutra.
Forum je zaprt za komentiranje.