rakitna jezero
Lani je nek kmet zlil greznico v jezero in je bilo odsvetovano kopanje 1 teden… ne nabijaj… Nevem koliko °C ima voda , če je topla se folk že kopa sigurno..
[/quote]
A gnojnica je bila? Pa v enem tednu že čisto? To je bilo pa ekspresno.
Voda je sedaj najbrž še kar hladna. Je kje objavljena temperatura ?
Pred nekaj dnevi so ob jezeru odprli Kuhinjo Krušič, ki obratuje od petka do nedelje do 22h. Delajo zelo zelo dobre burgerje, solate, sendviče in sladice. Pa še dobre kavice imajo. Sem primerjala cene s hotelom ob jezeru. Cena piščančje solate je v hotelu 50% višja pa manj je na krožniku 🙂 tako da bomo mi kar h Krušiču hodili. Priporočam 🙂
Mi smo bili na otvoritvi pri Krušiču ob jezeru – vrhunsko!
In zelo dobra PR poteza da povabi vse domačine in vikendaše na brezplačen piknik – cela Rakitna je bila tam – super res!
Da ne govorim o kvaliteti hrane – noro dobro in kot je omenila predhodnica – veliko ceneje in bolj kakovostno kot v hotelu.
Glede kopanja – ja, ogromno ljudi se kopa (jaz se ne, mularija pa gre ja), ampak glede na to, da se kopa tudi soseda, ki je zdravnica, mislim da je voda neoporečna.
Končno ena dobra ponudba hrane in pijače na Rakitni. Lastnica hotela, ki trži tiste polomljene mize, se gre lahko h Krušiču veliko naučiti. Začne lahko pri brisanju miz. Domačini pa imamo sedaj tudi spodoben prostor za mirno druženje ob vikendih. Upam, da obiskovalci Rakitne odkrijejo to prikolico. Na parkirišču (še) ni nobenih tabel, ki bi ljudi usmerjale tja.
kot kaže tudi drugi tako mislijo o hotelu 🙂 Vaš link
Forum je zaprt za komentiranje.