2020. Najamem prikolico Poreč
Bijela uvala ali Zelena Laguna za mesec dni v sezoni. Mogoce mozna delitev pavsala.
Smo urejeni in mirni.
Lp
Zgonc2004@gmail.com
Pa si pomislilo na to, da nekomu pa ravno to paše?
Moji znanci imajo prikolico (ki so jo, mimogrede, podedovali), pavšal pa jim je pedrag, poleg tega nimajo toliko odpusta, da bi ga v celoti izkoristili. In že nekaj let tako delijo pavšal še z eno družino (s katero se pred tem niso poznali). Plačajo vsaka družina pol, koristi vsaka družina pol. Da je prikolica njihova in druga družina zanjo ni nič dala, jih ne obremenjuje. Ker če se ne bi šli tega dogovora, bi imeli prikolico doma na dvorišču in nič od nje.
Pa si pomislilo na to, da nekomu pa ravno to paše?
Moji znanci imajo prikolico (ki so jo, mimogrede, podedovali), pavšal pa jim je pedrag, poleg tega nimajo toliko odpusta, da bi ga v celoti izkoristili. In že nekaj let tako delijo pavšal še z eno družino (s katero se pred tem niso poznali). Plačajo vsaka družina pol, koristi vsaka družina pol. Da je prikolica njihova in druga družina zanjo ni nič dala, jih ne obremenjuje. Ker če se ne bi šli tega dogovora, bi imeli prikolico doma na dvorišču in nič od nje.
[/quote]
Ja, podedovali so. Nimajo najmanjšega pojma, koliko to stane.
Mogoče pa avtor najde takšne . Upajmo.
Se strinjam s Če ne bi. Mi smo našo dali v glavni sezoni sorodnimu za 10 dni, da bi bili otroci veseli. Zastonj. Uničeni leseni stoli, porezana miza, blazine za v vodo neuporabne, pa še zadovoljni niso bili, ker niso znali naštimat klime in je premrzlo pihala, bi se lahko še prehladili. Nikoli več, naj bo raje prazno.
Oglasate se sami taki, ki ze imate nekje pavsal? Pol me zanima kje se sprejemajo nove pavsaliste in kaka je cena pavsala?
Aja, ne? Tu ste tisti, ki zgolj nos vtaknete v vse, tistu katerega se tice, se bo verjetno ze sam zmenil pogoje najema, brez vas.
Avtorica, skoda, skoda, kje si bila par let nazaj. Takrat smo sami premisljevali o takem podvigu, potem smo zakljucili s kampiranjem, zdaj pa ce bomo zaceli bom sla v kompaniji s sinom. Resno pa mal pogledujrm po kampih, tko da vse ta zgornje prosim za info. Pa ne mi stella maris, je tu mac drag za kar ponuja. Bi pa istro in morda se kvarner, vse ostalo mi je predalec za vikend oddih. Torej?
Ja, podedovali so. Nimajo najmanjšega pojma, koliko to stane.
Mogoče pa avtor najde takšne . Upajmo.
[/quote]
Seveda brihta, ti če podeduješ stanovanje, nimaš pojma koliko stane, a ne?
In da potešim tvojo radovednost; otrok je bil že zdavnaj odrasel, prikolico in opremo so kupili skupaj s starši, koristili skupaj, uradno je bila pač last staršev. Ko je eden od staršev umrl, so zadevo “podedovali”. Preživeli starš ni več želel hoditi na morje, njim samim je bil pavšal predrag (vmes je bila tudi izguba službe) in so pač našli rešitev, ki vsem ustreza.
Kaj, te boli dejstvo, da so na svetu še normalni ljudje, ki se znajo zmenit?
Nikjer ne vidim napisano delitev pavšala pol pol. Poleg tega ima morebitni interesent svojo pamet in usta in bo že povedal, če bi rad še nekaj za amortizacijo opreme.
Mimogrede, mi smo kupili odlično ohranjeno rabljeno prikolico, vozno, z baldahinom in lesenim dnom ter še nekaj dodatne opreme za 600 evrov.
Forum je zaprt za komentiranje.