Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Poceni karte za Irsko drugo leto

Poceni karte za Irsko drugo leto

Kakšne izkušnje? Za Cork ali Dublin. Jaz cene izpod 160 evrov na osebo ne najdem. Kdaj je najbolje kupiti recimo za maj?

Mogoče si malo hitra. Imaš še veliko časa, spremljaj ponudbo. Ampak ko se pojavi ugodna cena, takoj kupi, ker je lahko že naslednje jutro vse drugače. Sicer pa je RyanAir irski prevoznik, jaz sem letela z njimi iz Benetk v Dublin.

Glej, ce nimas ze 160 za karto na osebo, potem se ti ne splaca it.

No, drugič trgovki le stisni polno ceno izdelka v roko, tudi če je znižan za 50 %. Butalec.

Aer lingus firma leti direktno iz Venice Marco Polo v Dublin. Je nizkocenovna firma.

Daj ne nabijaj no, Aer Lingus je Irski nacionalni prevoznik 😀

Drugace pa, 160 EUR je za povratno karto drobiz.

Daj ne nabijaj no, Aer Lingus je Irski nacionalni prevoznik 😀

Drugace pa, 160 EUR je za povratno karto drobiz.
[/quote]

Bil mogoče. Torej sem še prezgodnja? Hvala.

Bil mogoče. Torej sem še prezgodnja? Hvala.
[/quote]

Seveda si prezgodnja, Ryanair sedaj recimo prodaja karte do konca marca. Počakaj še 2, 3 mesece. +-100 € za povratno je normalno, za 20 evrov res ne pričakuj ničesar, to tudi ni vzdržno.

Tudi ne pričakujem. Za 160 evrov ni nizkocenovnik, zato sem sklepala, da se da dobiti ceneje.

Ryanair
20. marec – 27.mares 2020 = 96 EUR (Benetke – Dublin)

Iz Ljubljane v london in od tam v Dublin. Midva sva tako orišla najceneje skozi. Do ljubljane z nizkocenovnim wizz ali easy. Potem imaš pa iz tam druge firme ampak tudi ni drago.
Naloži si aplikacijo iz trgovine play skyscanner na telefon in samo iščeš.
Ti pa priporočam road trip po irski, ne samo določeni kraji, če je namen potovanje 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close