Hotel Medena Trogir
Ja hotel Medena zelo lepo izgleda od zunaj. Kako je pa notri urejeno pa sem videla le ko sem šla čez vežo. Skratka sem vsako leto tam ampak prenočila pa še nisem v hotelu. Baje domačini pravijo da je en izmed boljših hotelov. V okolici. Kar se pa plaže tiče pa je betonska in turistov vsako leto veliko.Splača se ti pa it v okolico Trogirja npr. Čiovo plaža- skalnata in veliko školj je tam. Če si z avtom je veliko plaž za katere ne vedo še turisti.
Nočno življenje je pa tudi pestro predvsem v Trogirju ali pa se zategneš do Splita le 21 km je vstran. Zmeraj se kaj najde.
Pa še nekaj gužve so ogromne. Je pa res da bom letos prvič prespala v MEDENI 4.6.-6.6.2004
Če prej ne greš v Trogir pa povej pa informacije posredujem kasneje. Je pa moja teta delala v hotelu in je rekla, da je kar na nivoju hotel.
Upam, da boš čim lepše dopustovala.
Hotel Medena v Trogirju me je ful razocaral. Tam sem bila 3 leta nazaj. Hotelska soba je bila sicer ful lepa, prenovljena, hrana pa je bila totalno zanic. Tudi plaza je nikakva – ostro kamenje, beton…. V glavnem imeli so 3 menije. Nobeden od njih ni bil vegetarijanski. Ker nisem hotela delat tezav, sem si narocala z menija in jedla samo prilogo. Ko je to tretji dan opazila natakarica, me je vprasala kaj je narobe in sem jih povedala. Vsa srecna mi je prinesla na mizo kroznik sira zeno olivo. In to je bil moj polpenzion do konca tedna. Katastrofa… Se nikoli se mi ni zgodilo, da bi sla predcasno domov z morja, ampak tokrat sma sla s fantom kar dva dneva prej…Ce bi bila vsaj plaza lepa, me hotel sploh ne bi motil, tako pa…. Je imela lep pogled na Splitsko pristanisce…
V prospektih so tudi pisali, da je tam trim steza, ki pa je bila zarascena in podrta. Tudi tenis igrisca so bila zelo slaba.
Mi je slo pa zelo na zivce, ko so mi vsi tako zelo priporocali trogir da je oh in ah. Ful ne maram ljudi, ki o vsakem dopustu povejo samo najlepse. Jaz pac povem tako kot je in ne olepsujem…
Skratka, ne priporocam. Je kvarner lepsi in se blizje je.
Ja, imaš prav. Upam da se je v teh treh letih kaj spremenilo. Moram povedat, da sem jaz res zelo nezahtevna s hrano. Najbolj zadovoljna sem itak s solato in sadjem, pa še tega ni bilo. Restavracija hotela je ogromna, solatni bifeji res zelo veliki, ampak na žalost prazni: vse kar je bilo v njih sredi sezone je bila krompirjeva solata, paradižnikova, kumaričina in zeljna. Resnično katastrofa. Od sadja pa so bila jabolka in banane 🙁 Sredi poletja v dalmaciji bi pričakoval vse kaj drugega….
Evo stigla sam iz Trogira. Rekla bom samo toliko bilo je idealno. Bili smo sicer v apartmajih , ki so kar urejeni, če nisi preveč izbirčen je v redu. Hrana je bila idealna samopostrežni zajtrk in večerja. Čist nič nam ni manjkalo. Še zmeraj sem mnenja , da ne oklevat o Trogirju oz. Medeni. Hoteli so urejeni, osebje je prijazno zmeraj se kaj dogaja, da ni dolgčas.
Tako, da želim ti lep dopust. Zdaj so tudi na novo uredili plažo oz. sprehajalno pot. Res je lepo,.
Uživaj ker jaz sem uživala.
Pred dvema dnevoma sem se vrnila iz Trogirja,bivala sem v hotelu Medena.Še nikoli nisem imela tako slabih počitnic.Sobe majhne in tla zasvinjana,po steni velike razpoke in fleki,klima je komaj delala,hrana za bruhat,okolica zanemarjena in neurejena,148 stopnic do plaže.Na plaži gužva in direndaj,dva ležalnika in senčnik 60 kun na dan,nobene sence, morje mrzlo in valovito,ves dan močan morski promet.Obljubljali so minigolf in namizni tenis,pa je bilo vse v razsulu.Vsem odsvetujem počitnice v tem hotelu.Čisti Balkan in za povrh še ful osorno osebje.
Se strinjam ,ne priporočam tega hotela ,hrana katastrofa,vsak dan eni in isti zajtrk hrenovke in salama kosila še nekaj večerja pa kolikor dan.Je pa novost delovna sila iz Filipinov in Rusije,ki razbije to hrvaško negostoljubje do slovencev.
Plaža pa je še kar dobro urejena,samo ene 50 stopnic vodi do nje.
Forum je zaprt za komentiranje.