Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Sam na dopust – last minute Grčija

Sam na dopust – last minute Grčija

Zdravo,

ker sem se znasel v specificni situaciji, bi imel par vprašanj..

Na hitro ozadje (ce slucajno koga zanima..:):
letos sem se odlocil, da grem sam na dopust, ker se s kolegi nismo mogli uskladiti (star sem slabih 30 in polovica jih ima ze svoje druzine, drugi polovici pa je visek poletnega dopusta pijanski vikend na slovenski obali :))
Prvotno sem nameraval iti na potovanje, backpack varianta,.. Vendar pa zdaj zaradi nedavne poskodbe gleznja to odpade.

Razmisljam da bi sel, glede na okoliscine, na dopust na katerega od grskih otokov s kako last minute varianto.

Tu bi vas pa prosil za pomoč, in sicer kateri otok bi mi kaj priporocali?
Sicer, glede na trenutne okoliščine, bi bil dopust bolj izležavanje, pa kak izlet, fajn je da je hotel blizu morja. Sem se mlad, tako da mi pase da se kaj dogaja, pa ne mislim da bi sel ravn v najbolj mozno zurersko mesto haha

Zanima me tudi ali kdo pozna in priporoča kaksno agencijo, ki ponuja take last minute variante?

Pa se nekaj mal bolj tko za konec (se opravičujem za malo daljsi post.. :), a se vam zdi cudno da bi sel sam na takle dopust v Grcijo pri mojih 30ih? Za okol potovati ni nic posebnega, da folk potuje sam, nevem pa ravno kako je kaj s takimi dopusti.. 🙂

Hvala za vse odgovore, nasvete.. Lp

Če je tebi ok it sam na dopust, kaj te brigajo drugi?
Kam it? Mogoče Rodos in sicer kak hotel blizu (peš razdalja) do mesta, da greš lahko malo naokoli, pa seveda ob plaži, za malo it na sonce pa plavat.
Če ti je ljubši manjši otok, mogoče Santorini – Kamari, ob plaži. Imaš tudi nekaj malega dogajanja, z javnim prevozom prideš po otoku.
Kreta je zelo velika, mogoče če najdeš kak hotel v bližini Chanie, severna obala meni ni bila všeč, hoteli in štanti, tega ne maram, se mi zdi tak “instant” turizem.
Če boš šel preko agencije, bo kar dražje kot last minute cene, ker te so vse preračunane na dvoposteljne sobe. Pri malo čez 30 bi se že moral mogoče toliko znajt, da mogoče sam poiščeš letalsko karto do kakega grškega otoka (recimo Ryanair iz Trevisa ali Volotea iz Benetk) in si dol rezerviraš hotelček preko bookinga? Jaz bi vsekakor rajši to kot z agencijo.

tkole,
Hvala za vse tele nasvete, sem se pa mal narobe izrazil, sem mislil na katerih straneh iscete last minute variante za lete npr.. Ker sem zasledil ene strani, ki ti najdejo kao ze kombinacijo letov in hotela, ampak ko sem sel gledat, pa je bilo v bistvu ze vse zasedeno. Verjetno res najboljse najti letalsko karto pol pa prek bookinga ja 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close