izlet na dunaj poleti z otroci
Pozdravljeni,
vsako leto, praviloma jeseni, obiščemo z otroci eno prestolnico. Letos bi to izvedli poleti, ker grem jeseni nazaj v službo po porodniški in bom za krompirjeve počitnice delala.
Ker imamo, poleg dveh večjih otrok, še dojenčka, smo si zaradi bližine zamislili Dunaj, ki ponuja malo vsega – od znamenitosti, muzejev do zabave (prater). Skrbi pa me, kako je na Dunaju poleti – je vročina znosna, je mesto živo, ali miruje v tem času?
Skratka, kakšna izkušnja iz prve roke bo prišla prav 🙂
Hvala vnaprej.
Dunaj je mesto kjer celo leto ko ga obiščeš lahko nekaj počneš. Od zabaviščnih parkov, muzejev, kavaren, za staro in mlado. Vreme je kot pri nas. Vroče je naprimer kot v Ljubljani. Naredite si plan glede na Tripadvisor. Jaz imam sinove, zato smo šli ponavadi kak koncert, vojaški muzej, stadion, Prater, Hofburg, zoo.. Itd. Ma mesto ki je izdelani za življenje. Urejeno, varno, čisto, veliko zabave, kulture. Itd. Imajo tudi kopališča, temre.. Itd. Uživajte.
dunaj ima to prednost, da se tam res vedno kaj dogaja in najdeš kaj zase … če vam je všeč glasba je Haus der musik super za pogledat, pa hundertwasser hause je neki posebnega … dunaj sicer ni med mojimi priljubljenimi destinacijami 🙂 poleti pa kot povsod v večjih mestih …
Forum je zaprt za komentiranje.