Kako je v Vodicah pri Šibeniku?
Iščem še destinacijo za letošnji dopust sicer se bomo verjetno kar tja z družino odpravili na morje pa mi prosim malo povejte kako je tam, če se splača? (Lahko tudi kak drug kraj, ki vam je všeč relacija Zadar-Šibenik)
Kakšna je kaj tam ponudba, cene, trgovine, plaže. Je potrebno kaj kupiti in prinesti tukaj ali se vse dobi tam (po ok ceni)?
V katerem delu mesta vam je ok in kje ne?
Hvala in lep vikend!
Izkljucno app ali je lahko tudi hotelska ponudba? Jaz sem nedavno nasla aplikacijo: holidayguru, kjer ponujajo odlicne destinacije po ugodnih cenah. Prenesi in poglej, priporocam. Poleg destinacij iz celega sveta imajo kar nekaj tudi za Hrvasko. Je pa v nemscini vse, ce imas prevajalnik na telefonu ni problem.
Po pravic ji povejte! Letovišče ob cesti, prašno in glasno. Vodo imejte sabo, ker je velikrat zmanjka, prav tako krompirja in kruha. Olje pripeljejo samo vsak drugi petek, sadje je drago in sam si ga morš nabrat. Telekom signala ne pokriva. To so take robinzonske počitnice če vam je to všeč. Elektrika je samo ob lihih dnevih.
Mal nižje mamo vikend in mamo elektriko prek satelita in vodo v wcju. Zato je nam lažje.
Forum je zaprt za komentiranje.