Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kako je v Vodicah pri Šibeniku?

Kako je v Vodicah pri Šibeniku?

Iščem še destinacijo za letošnji dopust sicer se bomo verjetno kar tja z družino odpravili na morje pa mi prosim malo povejte kako je tam, če se splača? (Lahko tudi kak drug kraj, ki vam je všeč relacija Zadar-Šibenik)
Kakšna je kaj tam ponudba, cene, trgovine, plaže. Je potrebno kaj kupiti in prinesti tukaj ali se vse dobi tam (po ok ceni)?
V katerem delu mesta vam je ok in kje ne?

Hvala in lep vikend!

Meni Vodice niso res nič posebnega. Morje je, ne prav čisto. Imaš kafiče, trgovine. Cene po trgovinah so posobne kot drugje.
Tako, kaj je pa tebi všeč, ne morem vedeti.

Pred mnogo leti, plaza cudovita, mesto tudi. Je pa strasna gneca, zvecer smo se morali drzati za roke, da nas masa ni odnesla. Ce bi sla spet bi izven sezone. Ce nimas rezervirano tesko bos nasla frej sobo ali app.

Vodice so masovno turistične, imajo marino itd. Nič posebnega niso. Odvisno kaj želiš, da si bolj v gužvi kjes skoz nekaj dogaja ali bolj na izi in da ni preveč ljudi. Drugače so pa Vodice praktično “Bosna”, tako mi je rekel bratranec ki živi 10 km od Vodic.

Izkljucno app ali je lahko tudi hotelska ponudba? Jaz sem nedavno nasla aplikacijo: holidayguru, kjer ponujajo odlicne destinacije po ugodnih cenah. Prenesi in poglej, priporocam. Poleg destinacij iz celega sveta imajo kar nekaj tudi za Hrvasko. Je pa v nemscini vse, ce imas prevajalnik na telefonu ni problem.

Če hočeš bolj na izi in mirno potem ti priporočam Brodarica, Zablače. Oboje je v okolici Šibenika, cca 2-3 km od Šibenika.

Po pravic ji povejte! Letovišče ob cesti, prašno in glasno. Vodo imejte sabo, ker je velikrat zmanjka, prav tako krompirja in kruha. Olje pripeljejo samo vsak drugi petek, sadje je drago in sam si ga morš nabrat. Telekom signala ne pokriva. To so take robinzonske počitnice če vam je to všeč. Elektrika je samo ob lihih dnevih.
Mal nižje mamo vikend in mamo elektriko prek satelita in vodo v wcju. Zato je nam lažje.

Vodice so nove Zrće. Če ste žurerska družina vam bo super 😉

Vodice imajo zvečer maso sprehajalcev, ki si ogledujejo štante s kitajsko robo.
Pojdi raje uživat na Murter in zvečer obišči Vodice.

To so Vodice..drugace pa lepe,a guzva pokvari vse…

Smo sidrali pri otoku ob Tribunju in se je celo noč slišalo nabijanje dveh ali treh diskotov iz Vodic.
Pa po morju je tam okoli tudi tak promet, kot da si je vsak ta drugi umislil gliser.

Ja, in kje ni gnece v sezoni na morju? Turisti s(m)o povsod …
Vodice so mi vsec, a sem imela ta ‘privilegij’, da nas je bilo malo. Izbira pa velika, vsega …

Mi gremo letos tudi tja, po slikah sodec je v Vodicah zelo lepo…se vidimo tam:))) Guzva je pa povsod, vsi si zelijo morja, sonca in otroci zabave.

Guzva drago…tipicna Hrvaska.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close