Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Apartmaj-parkirišče

Apartmaj-parkirišče

Sva mladi par.
Prvič greva na počitnice v apartman.
Zanimajo me vaše izkušnje.
Je običajno tako da parkiraš pri njih na privat parkirišču, ali pa bolj tako tako…po ulici če najdeš čim bližje? Ali koliko metrov stran?
V opisu apartmana je nekaj nedoločenega…javno parkirišče je….rezervacija ni potrebna.
Najbolj me zanima vaše iskušnje glede apartmanov, ali ste bili zadovoljni z parkiriščom…vas moti če je možnost cca 150m stran po klančku, pa da je brezplačno?
Lep vikend vsem!

*apartma

Še vsi apartmaji, v katerih smo počitnikovali (po več evropakih državah), so imeli parkirišče pred hišo. Brezplačno. Drugačnih apartmajev niti iskali nismo, ker je zelo moteče, da imaš avto nevemkoliko stran in ga iz svojega apartmaja niti ne vidiš. Takega apartmaja brez parkinga zraven ne bi nikoli rezervirala.

Javno parkirišče je v večini primerov tudi plačljivo. 150m je pa zaokroženo navzdol in je bolj verjetno 300m stran;)
Kontaktiraj lastnike in jih direktno vprašaj kako je s parkingom.
Samo enkrat so me v Dalmaciji zafrknili glede parkinga “parkirišče je zagotovljeno” je odpisal hotel. Mhm.. to isto parkirišče je bilo za 3 hotele in prostega parkirišča nikjer. Redarji pa dnevno kazni pisali.

Tile javni parkingi na cesti so na Hrvaškem postali zlata jama v občinski proračun. Malo pobrskaj po sč, izkušenj s kaznimi celo za nekaj let nazaj je kolikor hočeš.

Smo letos dobili kazen v Opatiji. Po besedah lastnikov apartmaja naj bi bilo v ceni in da je urejeno po aplikaciji. Ta prvi dan je bila kazen za brisavci. Zastonj je bilo cca. 100 metrov nižje! Tko da ja, parkingi so zlata jama za občinske proračune. Za nas pa nova izkušnja – od zdaj naprej rezerviramo le tam kjer vem kako je s parkingom oz. tam kjer je parking na privat dvorišču.

Neit v apartman, pej v hotelj💩

Če potujemo z avtom, vzamemo apartma ali hotel s parkiriščem, tudi če je malce stran, to nam ni tako pomembno, samo da je.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close