Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice welnes ORHIDELIA v olimjah – izkusnje

welnes ORHIDELIA v olimjah – izkusnje

tisti ki ste ze bili, kako je v orhidelii, tja bi sla predvsem zaradi bazenov, savne me ne zanimajo. ce sem prav razumela, je karta za vse skupaj? ali se samo zaradi bazenov ne splaca hoditi? ali res ni mozno imeti svoje brisace s sabo? kaj je drugace od sicersnjih term? hvala lepa

Sama sicer hodim zaradi savn. Zaradi bazenov, ne vem, če se splača. Prednost je vsekakor to, da ni gneče in otrok.

Bazeni so brezvezni, najboljše so savne in ni otrok

Orhidelia je ena boljših oaz miru. Ker sem ponavadi tudi v hotelu ne vem, ali se dobi brisača tudi, če prideš za en dan samo v wellnes. Najbolje, da greš, ko imajo dan za selfness. Takrat dobiš še raznolik program, tako v savnah (vrtinčenje brisač) kot spremljevalni program. Poglej na njihovo spletno stran.

Jaz grem po navadi za cel dan, teorej celodnevna karta. Dobiš brisačo in šlafrok. Zraven imej japonke. Bazen je eden noter, potem zgoraj pri savnah eden zunaj, manjsi.
Meni je tam zelo vešč super vzdušje.

Uoam, da menjavajo vodo, ker pari pocnejo vse tam….. Polno plavalnih spermijev

Orhidelia je top, sploh v kombinaciji s Sotelio. Midva si vsako leto privoščiva vikend paket -romantično razvajanje. Savne, bazeni, dobra hrana, pijača in predvsem mir.

Isto trdim tudi jaz…daleč najboljše saune so tam!! NA NIVOJU….k ga včasih kakšne breobrazne mone, k skrivajo uin špeh u kopalkah….skazijo:((

Ne razumem,prevod prosim.
Kakšne mone so to ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close