pokvarjen vikend
Greš na destinacijo, kjer je mogoče kaj početi tudi v slabem vremenu, recimo obiskati kak muzej, galerijo, iti v gledališče in podobno. Pač več počivaš, če si v apartmaju, kuhaš kaj bolj kompliciranega, poležavaš v postelji (in se muckaš), popoldne greš ven na kavico, v kako galerijo, zvečer v kino ali gledališče.
Recimo v Šibeniku imaš tudi gledališče, nedaleč proč zelo zanimiv muzej industrijskega oblikovanja, nekaj muzejev, lepo je tudi zaledje, etno vas … pobrskaj po TripAdvisorju.
Tako se dela! Pa kaj pol ce bo mrzlo pa dez, kot da se ne da it v kak muzej ali vzet marele pa vseeno imet tisti izlet. Ene ste res prave mone, se nic ne znajdete. Saj ne mors bit odvisen od vremena. Dosti ze da nam sefi v sluzbi usmerjajo lajf, pa zdej naj se v zrak gledam (dobesedno) pa trepetat pred fronto? Ni sans.
Jaz grem kar lepo naokoli pa ce me dez dobi in marela ne bo dovolj, grem na kako pivicko pa cigaret pa malo siesta time.
Tako se dela! Pa kaj pol ce bo mrzlo pa dez, kot da se ne da it v kak muzej ali vzet marele pa vseeno imet tisti izlet. Ene ste res prave mone, se nic ne znajdete. Saj ne mors bit odvisen od vremena. Dosti ze da nam sefi v sluzbi usmerjajo lajf, pa zdej naj se v zrak gledam (dobesedno) pa trepetat pred fronto? Ni sans.
Jaz grem kar lepo naokoli pa ce me dez dobi in marela ne bo dovolj, grem na kako pivicko pa cigaret pa malo siesta time.
[/quote]
Podpis pod tole – RES nikoli nisem razumel ljudi, ki dopuščajo da jim vreme pokvari dan. Jaz ( če sem zdrav ) se imam vedno super – v dežju ali soncu, na potovanjih pa sploh. Si malo več v avtodomu, hehehe, kar tudi ni slabo ali pa vzameš dežnik in raziskuješ med dežnimi kapljami.
Pojma nimam. Saj se morda tle kaj oglasi, ampak ne da vedet, da je ona. Samo namig bi lahk dala. Srčno upam, da ji gre dobro.
[/quote]
Po moje Fox ni našla poti do sem, saj je ni bilo nikoli sem gor.
Po moje je zaključila študij. Je bila že proti koncu in ta punca je študij vzela zelo resno.
Saj je garala nekaj let, da si ga je sploh lahko plačala.
Res je pridna.
Lep popoldan vsem 🧡
Po moje Fox ni našla poti do sem, saj je ni bilo nikoli sem gor.
Po moje je zaključila študij. Je bila že proti koncu in ta punca je študij vzela zelo resno.
Saj je garala nekaj let, da si ga je sploh lahko plačala.
Res je pridna.
Lep popoldan vsem 🧡
[/quote]
4x sezonsko delo po 3 mesece ni garanje, njen cilj ni bil študij temveč ujeti kolikor toliko dobro situiranega kanadčana kar ji je na portalih za srečanje tudi uspelo sicer je dobila +50 letnega Shugar Dadya ločenca z otrokom, ampak pri svojih 34 letih ne more ravno izbirat.
Ne pride v poštev. Namen je bil potepanje po naši lepi z avtodomom (hrana, prenočišče,… pa nihče ne sliši, če se kaj dogaja 🙂 )
Lani je blo enkratno in to bi rada ponovila.
[/quote]
Evo tridnevna tura, primerna tudi za dež. Ni vrag, da ni na teh destinacijah tudi kako parkirišče za avtodome oziroma primeren zvočno izoliran kotiček.
Po mojem pa sicer že Ptuj lahko vzame več dni, če se ti ne mudi.
4x sezonsko delo po 3 mesece ni garanje, njen cilj ni bil študij temveč ujeti kolikor toliko dobro situiranega kanadčana kar ji je na portalih za srečanje tudi uspelo sicer je dobila +50 letnega Shugar Dadya ločenca z otrokom, ampak pri svojih 34 letih ne more ravno izbirat.
[/quote]
Še ena zakompleksana, grda ženska.
Ki ji je v veselje pljuvat po luštkani blondinki, ki se trudi in ji uspeva.
Eh.
Zato je pa bolje živeti na Cipru kot v Sloveniji. Tam je letna količina padavin zelo majhna, 8 poletnih mesecev pa je količina padavin manjša od 30 mm na mesec v povprečju. Rajsko.
https://en.wikipedia.org/wiki/Nicosia#Climate
p.s: Odsvetujem pa Nemčijo, Francijo, države Beneluksa, Veliko Britanijo, Irsko in Skandinavijo, ker je tam dežja še več kot pri nas.
Forum je zaprt za komentiranje.