Kam greste na dopust
Dopust bom preživela ob turkizno zeleni reki (par km od doma), kjer se bom spuščala po brzicah, poslušala žuborenje, ptičje petje, uživala v miru in spokojnosti.
V 7 dneh se bom popolnoma prenovila.
Ni lepšega. Cena okrog 100 € za hrano in pijačo.
Nobena hrvaška obala, nobeni Sejšeli ali Maldivi se ne morejo primerjati s tem.
Reka odplakne in odnese s seboj vse moje skrbi in probleme.
Ve se, na Hr 😉
Ah kaj da je ratala full draga, ni res. Sm letos bila že večkrat tam, pa so cene še zmer iste kot tuki. Neki je mogoče mjčkn dražje, neki pa tud cenej. Isto lokali, restavracije….pač je tud odvisn v kakšn lokal al restavracijo greš. Sej tud tuki imaš nekje normalne cene, nekje pa skor še 1x dražje kit drugje. Ah bv, itak vsak let pred sezono eno in isto lapajo kako se je na Hr vse podražil.
Ve se, na Hr 😉
Ah kaj da je ratala full draga, ni res. Sm letos bila že večkrat tam, pa so cene še zmer iste kot tuki. Neki je mogoče mjčkn dražje, neki pa tud cenej. Isto lokali, restavracije….pač je tud odvisn v kakšn lokal al restavracijo greš. Sej tud tuki imaš nekje normalne cene, nekje pa skor še 1x dražje kit drugje. Ah bv, itak vsak let pred sezono eno in isto lapajo kako se je na Hr vse podražil.
[/quote]
Ne bluzi spet s temi tvojimi neumnostmi in pokaj tja kamor spadas.
Hrvaska je primerjalno z ostalimi sredozemskimi destinacijami postala obcutno draga. Za enak denar se da dobiti vec v Turciji, Grciji, Spaniji (tudi Ibiza in Palma sta cenovno privlacnejsi), cene pa so ze tolikanj visje, da tudi nostalgicni spomini ne prevagajo vec. Letos gremo se na Hrvasko, saj smo rezervirali in placali ze lani, a naslednje leto bomo verjetno izbrali raje kako alternativo.
Ve se, na Hr 😉
[/quote]
No ja, se že precej širše kot samo na tem forumu govori o hrvaških podražitvah …
https://www.24ur.com/novice/svet/britanci-primerjali-hrvaska-najdrazja.html
Seveda, če greš v kak cheap apartma pa še pol vrta s sabo vzameš pa fasngo iz Lidla/Hoferja, je cena enaka kot lani.
Sama sem primerjala isti hotel, kjer sem bila lani, v istem terminu v juniju, enaka ponudba, v hotelu nič novega, na booking.com, kjer sem rezervirala tudi lani, je letos cena višja 50%!!
Ampak glede na to, da sem bila lani izjemoma 1 teden na Hrvaškem, zdaj itak spet nekaj let ne bom šla, tako da me tole kaj dosti ne gane.
No ja, se že precej širše kot samo na tem forumu govori o hrvaških podražitvah …
https://www.24ur.com/novice/svet/britanci-primerjali-hrvaska-najdrazja.html
Seveda, če greš v kak cheap apartma pa še pol vrta s sabo vzameš pa fasngo iz Lidla/Hoferja, je cena enaka kot lani.
Sama sem primerjala isti hotel, kjer sem bila lani, v istem terminu v juniju, enaka ponudba, v hotelu nič novega, na booking.com, kjer sem rezervirala tudi lani, je letos cena višja 50%!!
Ampak glede na to, da sem bila lani izjemoma 1 teden na Hrvaškem, zdaj itak spet nekaj let ne bom šla, tako da me tole kaj dosti ne gane.
[/quote]
Lej, v apartmanu in hotelu ma Hr res že dooolg nism bila. Sm napisala, da je to mišljem za cene po trgovinah, lokalih, restavracijah. In ne, nikol nič ne nesm s sabo, tega še v lajfu nism nardila in tud nikol ne bom, ne glede na to kje sm bila in kam vse bom še šla.
Ok, hoteli pa apartmani so se mogoče res podražil, tega ne zanikam, hrana pa pijača je pa nekak isto kot tuki, neki mal dražje neki pa tud cenej.
Letos gremo na Kubo.
Kar se Hrvaške tiče, za tiste, ki hodijo v apartmaje, ni tako drago. Jaz pa grem rada v hotel, ne maram kuhat, pospravljat itd. doma, kaj šele na dopustu in v tem primeru si Hrvaške sploh privoščit ne morem. Smo bili sedaj za velikonočne praznike na Hrvaškem, ko so cene še sprejemljive (100 eur/noč), isti hotel pa je poleti 270 na noč, tako da, ne hvala.
Pa tudi sicer mi Hrvaška ni preveč pri srcu, pa ne zaradi Hrvatov, ampak ker se vedno, VEDNO najde neka glasna grupa Slovencev, ki se obnaša, kot da je Hrvaška njihova.
Forum je zaprt za komentiranje.