Njivice – hotel Beli kamik
Hotela Beli Kamik sta 2, hotel Beli kamik I: http://www.uniline.hr/index.php?lang=si&pid=611&oid=21207010438268782
in hotel Beli kamik II: http://www.uniline.hr/index.php?lang=si&pid=611&oid=21207010437107795
Plaža pod hotelom ni preveč ok, senčke zelo malo. V campu je plaža z več senčke, ampak ne najbolj primerna za tako male otroke. Boljša je plaža v obratni smeri od campa, cca 150 m od hotela. Nekaj senčke, oglato kamenje, igrala. Hrana v obeh hotelih je kar dobra, ni pa vrhunska. Osebje prijazno. Namestitev razmeroma ok, ni razkošja, ni pa zelo zanič (opisu obeh hotelov na zg. linkih ni preveč verjeti). Mir odvisno od termina. V sezoni zna biti kar gužva, izven sezone pa precej mirno.
Bili smo lani in od vsega me je motila grozna vročina v hotelskih sobah, da se sploh ni dalo spati. Je pa res, da smo bili tam v najbolj vročem delu lanskega poletja, povrhu vsega pa so nas dali pa še v zadnji štuk, čisto na vrh.
Glede hrane. po enem tednu sem bila vesela, da gremo domov, ker je bilo stalno eno in isto.
Bila pred leti v B.Kamik II, takrat še brez otrok – ko smo prišli (menjave ob sobotah) smo najprej več kot 1 uro stali v recepciji in čakali na ključe. Soba je bila prostorna, velik balkon. Čiščenje bolj tako-tako. Enkrat sploh ni bilo sobarice, niso menjali brisač…. Hrana še kar v redu, količinsko zelo majhne porcije (takrat ni bilo samopostrežne večerje, ne vem kako je sedaj). Na plaži strašna gneča, sence ni. Hodili smo se kopat v naturistični del kampa, ampak tam ni za otroke,je treba plezat po skalah. Takrat je bilo morje precej umazano (alge).
Mi smo bili predlani junuja in mi je bilo všeč, tako da razmišljam, da bi letos spet šli tja. Tudi meni je najboljša plaža v nasprotno smer kot camp. Ob pomolu je mali peščen zalivček, kjer so se vsi otroci spravili na kup in se igrali. Sence tik ob vodi ni, je pa nekaj metrov stran gozdiček.
Hotel pa tako tako. Res ni bilo v sobi preveč spolirano, a saj tam samo spiš.
Tudi glede hrane se strinjam s predhodnicam. Je kar v redu, razen porcij, ki so res samo za zapolnit želodec. Prav zelo se ne nasitiš, sploh če kak od otrok nima obrokov in mu daješ pač svojega.
Pa še nekaj. Parkirali smo na hotelskem parkirišču pod nekimi drevesi. Čez nekaj dni sva ugotovila, da je z dreves kapljajo na avto, ki je bil potem ves pocast.
hrana tako tako, na bazi pol penziona. čistoča v hotelu tudi ni na nivoju. kr dolgo je bil to hotel pretežno za goste iz Vzhoda ( Čehi, Slovaki…).je čisto res, da sobarice na tvojo sobo kdaj kar pozabijo;sobe so sicer zelo velike.
z dojenčkom vsekakor ne priporočam.
boljši je sosednji Jadran.
v Njivicah zna bit kar gužva.
Tukaj lahko najdete poceni zasebno namestitev v Njivicah ali na Hrvaškem na katalogu kataloga privatne namestitve na hrvaškem
jaz sem naredil ze preko 20 rezervacij preko booking.com in do sedaj ni bilo nobenega problema in vse je vedno stimalo.
Forum je zaprt za komentiranje.